Začněte studovat
i ve svém věku!

Začněte studovat
i ve svém věku!

27. 3. 2015
univerzity třetího věku
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Pane Huspeku, nejen že bydlíte v překrásné krajině , jste navíc bezvadný činorodý člověk a ještě k tomu máte dobrého starostu, který pomůže. Opravdu tentokrát se jistojistě zastavím a projdu Vaši vesničku včetně kostelíka, až pojedu za bratrem do Kdyně.
Eva Balúchová
Já už dělám druhou.
Zuzana Pivcová
Moje sestra studuje už třetí obor a moc ji to baví, tenhle návrat do studentských let.
Eva Balúchová
Jitko,jde to i bez maturity.A na věk se navymlouvej.Je to moc zajímavé,určitě by se ti to líbilo.
Hana Práglová
V našem městečku U3V probíhá už spoustu let.Zrvá 2 roky,čili 4 semestry. Také mám toto studium za sebou.Nejvíc mi však mrzí,že jsou témata studia neustále stejná.Nemáme na výběr.Témata jsou-angličtina,výtvarné umění,právo ,počítač.pokud chceme následné studium,tétata jsou stále stejná......
Eva Balúchová
Přesně takovou U3V teď dělám.Pilotní jsme měli Astronomii,první semestr Etiku a teď máme Baroko v Čechách.To se mi moc líbí. Učíme se o tak úžasných stavbách,že jsem slíbila spolužačkám,že pojedem do Prahy a některé památky si prohlédnem osobně. Bydlím v malém městě,univerzitu nám zřídil městský úřad v knihovně.Děvčata knihovnice se o nás pěkně starají.Chodí nás 14 z toho 1 muž.
Hana Šorejsová
Zdeňku, moc Vám gratuluji ! Hezky jste to vysvětlil a popsal. I já se chystám..., z našeho přátelského kruhu už znám též absolventy Karlovy univerzity v Praze. Vy jste to měli hezky zorganizované a asi také Vaší zásluhou. Díky !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%