Moje procházka:
předvelikonoční Písek
25. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
26.3.2015 18:56
Někde blízko Písku bydlí Jitka Mošovská. Mohla by se ozvat. Poznaly jsme se v Letňanech na přehlídce. A mohla by přijet do Poděbrad.
Zdenka Jírová
26.3.2015 00:16
Písek mám spojený s Fráňou Šrámkem, s filmem Měsíc nad řekou. Když jsme byli s mužem v Písku, snažili jsme se zjistit, z kterého okna se s Danou Medřickou Eduard Cupák dívali na most.
Radovan Cakl
25.3.2015 21:57
Pěkná připomínka naší dovolené před třemi lety, kdy jsme také Písek navštívili.
Hana Šorejsová
25.3.2015 20:06
Písek jedno krásné jihočeské město, ke kterému má vztah z mého dětství. Dědeček mi vždy říkával, to je nejstarší most u nás, je starší než ten Karlův most v Praze. Pořád krásný. Hanko díky !
Radovan Cakl
25.3.2015 19:46
Pěkná připomínka naší dovolené před třemi lety, kdy jsme také Písek navštívili.
Zuzana Pivcová
25.3.2015 18:55
Krásný a milý Písek, pro mě jeden z pravidelných cílů výletů, když jsme v létě v Týně nad Vltavou.
Alena Vávrová
25.3.2015 18:06
Písek je zatím pro mne nejzašší jihočeské město, kde jsem byla (Pošumaví je již JZ)... Ale je to už strašně dávno-podnik. zájezd a exkurze do Jitexu. To tričko, co jsem si tam koupila, bylo nezničitelné. Z památek pamatuji jenom ten most. Chtělo by to vážně repete.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA