Moje energie: Slunce,
voda, hausbót, pohoda

Moje energie: Slunce,
voda, hausbót, pohoda

26. 3. 2015
Moje energie
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Prima článek o pohodě na vodě. Několikrát jsem spal u kamaráda na houseboatu - také na Slapech. Voda jemně pohupuje lodí, vlnky mírně šplouchají a uspávají. Ryby jsme chytali z křesla, kde na nás nefoukalo ani nepršelo. To nemělo chybu. Spisovatel Arthur Ransome napsal knížky o strýčkovi Flintovi na jezeře v Británii, který bydlel podobně. Tiše závidím pane Tomáši :-)
Oscar Stern
Zajímavé, pan exministr Miller má podobné záliby.
Alena Vávrová
Tak to já zase né, když jsem od jezera a něco jsem se ho kdysi nabrázdila na svém plavidle. Já bych jednou chtěla jet parníkem z Prahy až na Slapy, tak vám dám vědět a pak zamávám a zavolám "hausbót ahóój!" Ať vám to nabíjení dlouho vydrží.
Miluše Hasenohrlová
Pane Tomáši, jak Vám závidím,že dovedete žít na hausbótu....Já mám mořskou nemoc i na mokré trávě :-)
Eva Balúchová
Nedovedu si představit život na hausbótu.Věřím,že zima pro vás musí být utrpení. Ještě jste nám ani nenapsal jestli jste odstonal tu zimní koupel.
Hana Rypáčková
Dobrý počin.Tak přeji hezké počasí a klidné první přespání.Taky by se možná hodila energie ze šlapání na kole, šlapat a koukat na displej, svítit,nabíjet mobil a udržovat kondici...:-))))
Eva Mužíková
Já Vám to pane Horáčku věřím, také si dovedu najít činnost i tam, kde je to zdánlivě nemožné. Musí to být nádhera, ráno se probouzet uprostřed přírody... užívejte si plnými doušky...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%