Velká módní soutěž:
Na poslední chvíli
27. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
27.3.2015 20:59
Tady by asi paní Jitko,neměl nikdo nic psát.A k čemu potom je tady článek Diskuse?Asi ničemu nerozumím,jsem obyč ženská.
Eva Balúchová
27.3.2015 20:27
Koukám,že jsem dnes prošvihla dvě modelky.Tak už známkovat nebudu,ale paní Dagmar má krásné,vkusné oblečení,bylo by to na jedničku,ale ,budu se opakovat,za vlasy bych dala mínus.
Redakce i60
27.3.2015 20:06
Paní Caklová nerozumíme Vaší poznámce, vizitky popletl ve videoreportáži Blesk pro ženy, s tím opravdu nemáme nic společného. Jak to souvisí s touto soutěží?
Júlia Vonásková
27.3.2015 20:03
p. Dagmar Bartušková, je v časopisu Blesk pro ženy č.35 25.8.2014....a pořád stejné vlasy,se divím,že za ten rok si učes nezměnila:(.....
Elena Valeriánová
27.3.2015 17:51
1-
ale jen proto, že nevím co s vlasy. Připadá mi, že by potřebovaly upravit, alespoň zastřihnout. Škada, ráda bych dala čistou jedničku
Miluše Hasenohrlová
27.3.2015 17:50
Hodnotím 2
Paní působí vlídným dojmem, jen vlasy mají nepřirozenou barvu, délka nevadí.
Alena Várošová
27.3.2015 17:16
Dávám za 2.
Paní je celkem elegantní, nelíbí se mi vlasy stará - mladá i když sama nosím dlouhé vlasy..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA