Velká módní soutěž:
Můj relax s módou
26. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
27.3.2015 19:03
Bylo to na Alenu T,ale nic se nestalo,že jsem odpověděla,ona si myslí totéž,co asi já.
Alena Tollarová
26.3.2015 21:46
Paní Mája je elegantní dáma. Hned jsem ji poznala, protože se mi líbila v Magazínu Dnes, kde spolu s dalšími reprezentovala zralé modelky. Její outfit je úplně odlišný od ostatních a je na něm na první pohled znát, že jej tvořila profesionální odbornice na módu. Ona si ho rozhodně může dovolit.
Júlia Vonásková
26.3.2015 20:57
Alenko,v duchodu jsem ,ale nemusím se strojit jak duchodkyně,na to mám času dost,víš?
Alena Várošová
26.3.2015 20:54
Evo,když je Mája profik a na 6.místě?To je divné a proč není na 1.místě? Julie,však už jsi v důchodě,ne?
No a už jsme u toho,každá máme na věc jiný názor, já si svůj napsala a za ním stojím.Nemůžeme se podobat jako vejce,vejci.A co si obléknu já,nemusí se líbit někomu jinému,nebo opačně.Pěkný večer a s úsměvem na rtech dobou noc.Alen
Júlia Vonásková
26.3.2015 20:36
Aleno Várošová,neblázni,nepruhledné, neprustřelné šaty z upletu? vždyt se blíží jaro,léto,tak musíme být sexy,a ne se ustrojit do plédu,od hlavy až k patě,to si nechám na duchodák......p. Májo moc Vám to sluší a netrapte se,že Vás předběhli, já jsem na tom stejně, u mě se hodnotilo moje barevné hnízdo a ne model...ale já se ted dobře baví,přeju Vám krásný večer a usmívejte se....Julia
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA