Velká módní soutěž:
Můj relax s módou

Velká módní soutěž:
Můj relax s módou

26. 3. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Valková
Krásná dáma !
Alena Várošová
Bylo to na Alenu T,ale nic se nestalo,že jsem odpověděla,ona si myslí totéž,co asi já.
Júlia Vonásková
:))))))))))))))
Alena Várošová
No vidíte Jitko a to se nám vymstilo.Takové obyčejné nejsou v kurzu.
Růžena Antlová
odvážné a velmi slušivé !!!
Alena Tollarová
Paní Mája je elegantní dáma. Hned jsem ji poznala, protože se mi líbila v Magazínu Dnes, kde spolu s dalšími reprezentovala zralé modelky. Její outfit je úplně odlišný od ostatních a je na něm na první pohled znát, že jej tvořila profesionální odbornice na módu. Ona si ho rozhodně může dovolit.
Júlia Vonásková
Alenko,v duchodu jsem ,ale nemusím se strojit jak duchodkyně,na to mám času dost,víš?
Eva Balúchová
To se mě neptej.
Alena Várošová
Evo,když je Mája profik a na 6.místě?To je divné a proč není na 1.místě? Julie,však už jsi v důchodě,ne? No a už jsme u toho,každá máme na věc jiný názor, já si svůj napsala a za ním stojím.Nemůžeme se podobat jako vejce,vejci.A co si obléknu já,nemusí se líbit někomu jinému,nebo opačně.Pěkný večer a s úsměvem na rtech dobou noc.Alen
Júlia Vonásková
Aleno Várošová,neblázni,nepruhledné, neprustřelné šaty z upletu? vždyt se blíží jaro,léto,tak musíme být sexy,a ne se ustrojit do plédu,od hlavy až k patě,to si nechám na duchodák......p. Májo moc Vám to sluší a netrapte se,že Vás předběhli, já jsem na tom stejně, u mě se hodnotilo moje barevné hnízdo a ne model...ale já se ted dobře baví,přeju Vám krásný večer a usmívejte se....Julia

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%