Jarní fotopříběh! Nová soutěž
o tablet Lenovo a další ceny!
1. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Peterková
28.5.2015 23:54
Prosím Vás, vidíte někdo můj fotopříběh? Před chvílí jsem vložila, ale stále ho nemohu nikde najít :-(
Marie Novotná
13.5.2015 20:32
A Paní Zdeno, nezapomeňte napsaný článek -uložit a viditelnost pro všechny na webu.
ZDENKA KOTYZOVÁ
13.5.2015 20:11
TAK GALERII NEZVLÁDNU, NEROZUMÍM
, JSEM STARŠÍ OSOBA, NAPSALA JSEM JEŠVZDÁVÁM,.TĚ VZPOMÍNKU, ZAS JINAM, TAM TAKÉ NEJDOU FOTOGRAFIE. ŠKODA, RÁDA PÍŠI... VŮBEC TOMU NEROZUMÍM, NECHÁPU, PROČ SE FOTKY NEDAJÍ PŘILOŽIT K PŘÍBĚHU
ZDENKA KOTYZOVÁ
13.5.2015 19:35
KAM MÁM VLOŽIT FOTOGRAFII, POSLALA JSEM POD REGISTRACÍ, SOUTĚŽÍM POPRVÉ
Alena Tollarová
13.5.2015 19:31
Paní Zdenko Kotyzová. Dovoluji si reagovat na Váš komentář. Na Vašem profilu nic není. Jestli chcete soutěžit v soutěži Jarní fotopříběh, přečtěte si prosím zadání soutěže a informačně se také můžete podívat na již vydané soutěžní příspěvky na hlavní stránce.
ZDENKA KOTYZOVÁ
13.5.2015 19:25
TENTO TEXT JSEM NAPSALA K FOTOGRAFII, KTERÁ K VÁM, DOUFÁM, DORAZILA...
ZDENKA KOTYZOVÁ
13.5.2015 19:24
CHALOUPKA , KTERÁ VÍTÁ JARO..
SKONČILY ZIMNÍ DNY A POSEZENÍ U KRBU NASTÁVÁ DOBA ZROZENÍ, LÁSKY A POHODY. .JA RO ...JE KRÁSNÉ KDYŽ KVETE VŠE KOLEM NÁS - I LÁSKA! A JÁ MÁM VELKOU LÁSKU, MOU CHALOUPKU ,KAM SE VŽDY STĚHUJI PO DLOUHÉ ZIMĚ. PROŽILA SE MNOU HODNĚ LET, A NEJEN SE MNOU, JE ZDROJEM RADOSTI A ŠTĚSTÍ, MILUJI JI, JEJÍ OKOLÍ, JEJÍ VŮNI...PRÁVĚ SE CHYSTÁ ROZKVÉST JABLŮŇKA, STARÁ, ALE KRÁSNÁ. ONO I STÁŘÍ MŮŽE BÝT KRÁSNÉ, STARÁ CHALOUPKA, KDYŽ SE OPRAVÍ, STARÝ STROM, KDYŽ ROZKVETE, STARÝ ČLOVĚK, KDYŽ SE PO ZIMĚ NA JAŘE VRACÍ DO KRAJINY SVÉHO MLÁDÍ A SVÉ CHALOUPKY, KDE PROŽIL TOLIK KRÁSNÝCH VĚCÍ...
Marie Novotná
12.5.2015 07:52
Paní Gurecká,na svém profilu -vložit foto-nová galerie-nahrajete foky.Můžete napsat i popisek fota.Uložit.Pak napíšete článek-vložit vlastní článek -galerie-můj příběh aj...Název:Jarní fotopříběh:Název Vášeho článku ,a při ukládání je pod článkem přidat galerii a potom teprve uložit.Ještě viditelnost-pro všechny návštěvníky webu .Těším se na fotopříběh,
Eva Gurecká
12.5.2015 01:52
Chci se zúčastnit jarní soutěže,ale nevím kde mám vkládat fotografie a popis k nim,prosím o radu.Děkuji
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA