Jarní fotopříběh! Nová soutěž
o tablet Lenovo a další ceny!

Jarní fotopříběh! Nová soutěž
o tablet Lenovo a další ceny!

1. 4. 2015
čtenáři fotografování i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Renata Macháčková
Dotaz k soutěži. Vložila jsem článek jarní fotopříběh i s fotkami pod svůj profil,ale zřejmě jsem udělala něco špatně.Nějak si s tím neumím poradit
Alena Tollarová
Paní Renato, dovoluji si přispět radou. Založte si na svém profilu Galerii fotografií s názvem nejlépe shodným s názvem článku. Do této fotogalerie vložte postupně po jedné fotky. Až je tam budete všechny mít, otevřete si svůj článek a až dole na konci máte Připojit galerii, tak tam příslušnou galerii připojíte. Jen takto se budou správné obrázky objevovat spolu s textem článku. Fotky na Vašem profilu, tak jak je tam máte, nejsou jako příloha článku. Doufám, že píšu aspoň trochu srozumitelně. :-)))
Renata Macháčková
Dotaz k soutěži. Vložila jsem článek jarní fotopříběh i s fotkami pod svůj profil,ale zřejmě jsem udělala něco špatně.Nějak si s tím neumím poradit
Alena Vávrová
Paní Ptáčková, možná vám již odpověděli z redakce, jak máte postupovat. Ten váš text musíte dostat do samostatného článku, t.j. otevřít si na vašem profilu "Vložit vlastní článek" - text tam zkopírovat (pak u fotogalerie vymazat). Nadpis musí začínat Jarní fotopříběh - Naše chatička. Fotogalerii přidat jako přílohu ke článku (bude tam dole nabídka Přidat) a vše uložit a nezapomenout označit viditelnost pro všechny. Přečtěte si znovu zadání soutěže a co bylo napsáno již dole v diskuzi. Hodně zdaru.
VLASTA PTÁČKOVÁ
PROSÍM O ZDĚLENÍ-MÁM PŘÍSPĚVEK S FOTKAMI ZAŘAZEN V SOUTĚŽI? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.
Hana Otavová
Rehabilitace na Pleši .
Hana Otavová
Rehabilitace na Pleši .
Alena Vávrová
Paní Silvie, vypadá to, že ano, ale článeček mohl být možná o něco delší. Ale to je na vaší úvaze, hodně zdaru.
Silvie Šuleková
mám ten příspěvek do fotosoutěže správně? Děkuji za odpověď
Alena Vávrová
Pro p. Zapletala: mrkla jsem na váš profil. Ještě ty fotky musíte zpětně dostat do galerie: Klik na Moje obrázky->z nabídky vybrat Vytvořit galerii->Název galerie Jarní fotopříběh->Uložit. Pak se vrátit k fotkám, postupně u každé klik na Upravit -> vyplnit název galerie Jarní fotopříběh a znovu Uložit. Tím si vytvoříte ucelenou fotgalerii, kterou pak přiložíte ke svému článku, jak píše dole kolegyně Libuška.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%