Jarní fotopříběh! Nová soutěž
o tablet Lenovo a další ceny!
1. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Renata Macháčková
23.4.2015 14:37
Dotaz k soutěži. Vložila jsem článek jarní fotopříběh i s fotkami pod svůj profil,ale zřejmě jsem udělala něco špatně.Nějak si s tím neumím poradit
Alena Tollarová
23.4.2015 13:58
Paní Renato, dovoluji si přispět radou. Založte si na svém profilu Galerii fotografií s názvem nejlépe shodným s názvem článku. Do této fotogalerie vložte postupně po jedné fotky. Až je tam budete všechny mít, otevřete si svůj článek a až dole na konci máte Připojit galerii, tak tam příslušnou galerii připojíte. Jen takto se budou správné obrázky objevovat spolu s textem článku. Fotky na Vašem profilu, tak jak je tam máte, nejsou jako příloha článku. Doufám, že píšu aspoň trochu srozumitelně. :-)))
Renata Macháčková
23.4.2015 13:27
Dotaz k soutěži. Vložila jsem článek jarní fotopříběh i s fotkami pod svůj profil,ale zřejmě jsem udělala něco špatně.Nějak si s tím neumím poradit
Alena Vávrová
21.4.2015 10:03
Paní Ptáčková, možná vám již odpověděli z redakce, jak máte postupovat. Ten váš text musíte dostat do samostatného článku, t.j. otevřít si na vašem profilu "Vložit vlastní článek" - text tam zkopírovat (pak u fotogalerie vymazat). Nadpis musí začínat Jarní fotopříběh - Naše chatička. Fotogalerii přidat jako přílohu ke článku (bude tam dole nabídka Přidat) a vše uložit a nezapomenout označit viditelnost pro všechny. Přečtěte si znovu zadání soutěže a co bylo napsáno již dole v diskuzi. Hodně zdaru.
VLASTA PTÁČKOVÁ
21.4.2015 09:28
PROSÍM O ZDĚLENÍ-MÁM PŘÍSPĚVEK S FOTKAMI ZAŘAZEN V SOUTĚŽI? DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.
Alena Vávrová
17.4.2015 19:45
Paní Silvie, vypadá to, že ano, ale článeček mohl být možná o něco delší. Ale to je na vaší úvaze, hodně zdaru.
Alena Vávrová
17.4.2015 11:41
Pro p. Zapletala: mrkla jsem na váš profil. Ještě ty fotky musíte zpětně dostat do galerie: Klik na Moje obrázky->z nabídky vybrat Vytvořit galerii->Název galerie Jarní fotopříběh->Uložit. Pak se vrátit k fotkám, postupně u každé klik na Upravit -> vyplnit název galerie Jarní fotopříběh a znovu Uložit. Tím si vytvoříte ucelenou fotgalerii, kterou pak přiložíte ke svému článku, jak píše dole kolegyně Libuška.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA