Velká módní soutěž:
Volnost, lehkost, sladění

Velká módní soutěž:
Volnost, lehkost, sladění

27. 3. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Za mne 4. Na tomto molelu se mi nelíbí nic. Pane Cakl,musíte počítat s tím,když je fotka od profesionála,vždy tam bývá retuš.To bychom musely viděl paní ve skutečnosti.K včereší fotce.
Miluše Hasenohrlová
Hodnotím za 2
Redakce i60
Vážení čtenáři, hodnocení ještě neskončilo, protože v tuto chvíli máme jen osm známek. Někteří z vás totiž posílají několik komentářů, což je trochu matoucí.
Alena Tollarová
Propásla jsem "vydání" nové modelky a přicházím pozdě, tudíž ani nebudu hodnotit. Jen mi promiňte mou upřímnost, divím se, že tento příspěvek byl do soutěže zařazen, přestože nesplňuje základní zadání a paní Michaela nám představuje svůj pracovní, nikoli volnočasový outfit.
Radovan Cakl
Mimochodem, ta retuš byla profesionálně provedená.
Radovan Cakl
Dávám 3 Není to volnočasový outfit, vesta mimo styl šatů, nevidíme celou postavu!!! Líčení nekritizuji, nekritizoval jsem ani retuš obličeje minulé modelky.
Júlia Vonásková
kde je hravost,lehkost,vzdušnost....je to studené, strnulé,nic neřikající prostředí,líčení přehnané,radši jdu do práce,už mě to vubec nebere......krásný den
Jitka Chodorová
2- barevně sladěné,já miluji fialovou,ale jinak vestička na svetříku velice nevhodná,a paní tam opravdu sedí jak na výstavě.
Hana Rypáčková
Že jsem se nachomýtla dávám 2.Mám podobné tričko a ráda ho nosím, i když je kupované na pohřeb maminky.
Eva Krausová
Paní Michaela mne téměř vůbec neoslovila. Na fotu 2 strnulý posez-vůbec celkově na mne nepůsobí uvolněně. Oblečení se mi moc nelíbí, fialová barva je sice s nádechem duchovna, ale...Prostředí na fota v hotelu nedodalo na svěžesti,uvolněnosti ap. Že se paní Michaela líčí asi dost i doma, mne už vůbec nenadchlo, jsem zastánce nelíčit se vůbec, nebo jen střídmě, lehce.Takže u mne za 3-

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%