Recitace do Českého rozhlasu
aneb Báseň za padesát korun
22. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
22.3.2015 18:50
Paní Zuzano. díky lidem, jako jste Vy, máme naději, že kultura a krása ani v dobách "blbé nálady" neumřou na úbytě :-)
Zuzana Pivcová
22.3.2015 18:36
Mám opravdu velkou radost, že se to povedlo, a Vám, redaktoři, díky, že se Vám podařilo "vyslídit" ten kontakt na Český rozhlas, jinak by to anonymně zapadlo.
Dana Kolářová
22.3.2015 16:28
Zuzano, doufala jsem, že se půjdeš podívat na zajímavou akci. Děkuji za vyčerpávající zprostředkování o průběhu „setkání“ kávy a poezie.
Alena Tollarová
22.3.2015 16:10
Ráda jsem si přečetla článek a poslechla rozhlasovou reportáž a Zuzanin hlas. Takových akcí by mohlo klidně být víc, neb "trocha poezie nikoho nezabije", že. Zuzka je prostě dobrá.
Hana Čadová
22.3.2015 15:31
Paní Zuzano, byla to opravdu hezká akce také jsem se byla v Cafe Louvre podívat.
Alena Várošová
22.3.2015 15:04
Paní Zuzanko, vy jste fakt génius,ne jenom ta báseń,co jste tu recitovala.ale všechy,které jste s citem a láskou napsala.Nemám klobouk,že bych před Vámi smekla, mohli to udělat pánové pan Jiří a pan Miroslav,možná že se polepší.Děkuji,děkuji.
Miroslav Štorch
22.3.2015 14:00
Hezký článek z akce propagace poezie a nakonec i o i60-ce. Na začátku zvukového záznamu to byly jen říkánky dívek, ale pak to byla opravdu typická poezie paní Zuzany. Jak tam říkala : „Ty moje básně jsou vesměs milostné“ a až od času 1:25 minuty je přednes veršů, o kterých prohlásila se smíchem - že pro úplně konkrétní osobu to není :-)
Jiří Libánský
22.3.2015 13:45
Zuzana je jednička v každé situaci.To, že je výrazná osobnost, to z ní vyzařuje. Nedivím se, že upoutala i pozornost přítomné redaktorky . Jelikož je zvyklá hovořit na mezinárodních konferencích, těžko ji mikrofon může rozhodit. Přednesla pěkné básně.
A ještě napsala poutavý článek. (y)
Jana Šenbergerová
22.3.2015 13:27
To se povedlo! Kdo jiný, když ne ty, Zuzko. Pěkně zdokumentovaná akce. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA