Zatmění Slunce
20. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Slavíková
21.3.2015 00:03
Taky jsem hledala, přes co se koukat. Dvoje sluneční brýle (moje dioptrické a jedno obyč) byly málo, tak jsem přes svoje brýle složila dvě vrstvy černé fólie, do které byl zabalený včerejší balík. A bylo to akorát! Jen jsem čekala, že se opravdu zešeří či ochladí, ale "zbytek slunce" to stačil zachránit.
Marie Magdalena Klosová
20.3.2015 23:29
Tak těm slepicím se nedivím,chodí spát sotva se zešeří,tak jim to asi připadlo vhodné.Já jsem,ba naopak nezalezla,ale koukala a fotila.Taky nejsem slepice. Co když už se to víckrát nepodaří!?
Eva Krausová
20.3.2015 18:28
Zdenko J., Vy jste mne tedy pobavila. Jste urputná, když něco chcete,dosáhnete toho. A ještě, byť jste málem vyhořela..., jste měla zážitek, který za to stál, že?
Jana Šenbergerová
20.3.2015 18:07
Na jasném nebi dnes slunce zářilo jako divé, proto se opravdu poněkud zešeřilo, ptáci přestali zpívat a citelně se ochladilo.
Protože u nás není co vylupovat, ulice se navečer vylidní a já mohu v klidu loupat ořechy, nebude-li mě příliš loupat v kříži.
Zdenka Jírová
20.3.2015 16:23
Také jsem neodolala zhlédnout nezapomenutelný zážitek jakým je, byť jen částečné, zatmění slunce.Na poslední chvíli jsem zjistila, že nemám skrz co se dívat. Po kratším hledání jsem našla kousek skla a nastal druhý problém- čím ho očoudit? Zkusila jsem hadr - nic, papír- nic. Našla jsem zbytek svíčky od Vánoc- svíčka hořela jasným plamenem. Nakonec mi to došlo a do jejího plamene naházela vyškrtané sirky, které dodaly kýžený čmoud na sklo. Zabránila jsem tak vyhoření kuchyně díky dalším pokusům a mohla se podívat na sluníčko. Byl to nádherný zážitek a moje "utrpení" stálo za to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA