Svatba jako řemen aneb
Návod na šťastné manželství
21. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
31.3.2015 23:13
Hezké svatební povídání.Vzpoměla jsem si při čtení o té čiperné babičce moji kamarádku.Když jsme byly mladé svobodné holky,cvičily jsme na Spartakiádě Rozsévačku.Když bylo volno,brouzdaly jsme po Praze.U jednoho obchodu se zeleninou stála fronta na pomeranče.Moje šikovná kamarádka se přitočila k docela neznámé paní,která se blížila k cíli a dala se s ní do řeči a přitom se přifařila před ní do fronty.Byla brzy na řadě a já stála na konci jako trouba.Holt,kdo umí,ten umí a kdo neumí tak čumí,A já čuměla jako puk.
Libuše Křapová
21.3.2015 23:05
Paní Dano, možná jsem to vzala v přílišné zkratce. Psala jste v prvním příspěvku, že vám to připomíná film Fešák Hubert. Už si sama ten film přesně nepamatuji, viděla jsem ho hodně dávno, ale byla v něm popsaná scénka, kdy se naboural na svatbu, nebo to pletu?
Dana Kolářová
21.3.2015 21:13
Pan Farský v hezkém a vtipném článku použil přirovnání - Trochu mi to připomíná film Zdeňka Svěráka a Ladislava Smoljaka „Vrchní, prchni" a já jsem napsala, že mě zase film Fešák Hubert. Paní Křapová, Vašemu komentáři nerozumím.
Libuše Křapová
21.3.2015 20:13
Dano, i filmaři přece musí ty historky někde brát :-)) Třeba se zhlédli tady na té svatbě. Nebo ona dáma ve Fešákovi.
Libore, mně se vaše historky moc líbí, umíte je podat :-))
Zuzana Pivcová
21.3.2015 19:40
Protože jsme v době mého dětství bydleli na náměstí, bylo mou sobotní zábavou chodit na radnici dívat se na svatby. Samozřejmě jsem chtěla nejvíc vidět nevěstu, ale uměla jsem nazpaměť i oddávací řeč. Ale soudruzi tam nezazněli! Dostat se na svatební hostinu by se mi asi nepovedlo. Svatebčané vždy odjeli v autech. :-))) Prima vyprávění!
Dana Kolářová
21.3.2015 13:25
Mě to více připomíná, pane Farský svatební scénu z filmu Fešák Hubert. :-)
Eva Mužíková
21.3.2015 13:04
Libore, Ty jsi mezi nás opravdu zapadl, Tvé příspěvky jsou vtipně laděny, mne vždy pobaví. Odvahu té babky obdivuji, to bych já, přestože jsem schopna ledasjaké akce, ani vyhladovělá nedokázala.... Moc hezký příspěvek a potěšil jsi mne, že jsem Tě i já trochu inspirovala:)))))
Hana Šimková
21.3.2015 10:24
Šikovná babka . A pokud měla tak promyšlenou strategii, jak popisujete, tak i chytrá. Za tu námahu a tu odvahu si to sousto určitě zasloužila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA