Sluneční bouře
18. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
19.3.2015 15:45
I malinkatý náznak polární záře by mě nadchnul, tak večer budu hlídkovat. Asi budu muset někam do polí, přesvícená Praha astrojevům nepřeje. Jani, díky...***
Alena Várošová
19.3.2015 14:34
Kdopak ví,čím vším to může být.?Ale může to být,tak jak paní Jana píše a určitě ji tady tyto záležitosti týkající se naší Země zajímají,at Vám to paní Jano dlouho vydrží.
Zoja Sedláčková
19.3.2015 13:35
Prý byla polární záře tentokrát vidět i na našem území. Na netu se dají najít i hezké fotky, většina je ze severu republiky.
Marie Magdalena Klosová
18.3.2015 22:40
Milá Janinko,milé a poučné,akorát je mi líto té Tvé napůl probdělé noci.A já dvě poslední noci sebou taky na posteli melu a tvářím se,že spím.A noci neubývá.Ještěže mě ráno nečeká vstávání do práce.Jinak tyto "kosmické" záležitosti mě zajímají a ráda jsem jejich svědkem.Bohužel Aurora mi utekla.Chystám se na páteční zatmění.Děkuji za komentář.mm
Zdenka Jírová
18.3.2015 22:37
V televizi jsme byli dnes ubezpečeni, že solární bouře má vliv pouze na GPS nebo jiná elektronická zařízení, ale nemá vliv na zdraví obyvatel. Rozhoně měla vliv na vysílač TV Nova v odpoledních hodinách, kdy šel jen přetrhávaný zvuk a obraz nebyl žádný. U ostatních stanic jsem nic zvláštního nepozorovala.
Eva Mužíková
18.3.2015 22:26
Já jsem necítila také žádné změny, přesto jsem si článek ráda přečetla..
Hana Práglová
18.3.2015 22:09
Tak já na rozdíl od vás dvou dnes po dlouhé době spala jako miminko-zcela nerušeným bezstarostným spánkem.Ale toto se mi stává jen zcela vyjíměčně!!!
Zuzana Pivcová
18.3.2015 19:19
Taky jsem dost špatně spala a dnes mě bolela hlava. Připisovala jsem to blížící se studené vlně. Tak jsem ráda, žes mi to vysvětlila, díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA