Velká modní soutěž:
Můj nezničitelný outfit
24. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
24.3.2015 10:32
1 Hanko, jaképak zalézání... jste velice příjemná paní, oblečení je sladěné, cítíte se v něm dobře. Každá z nás si tímto prošla... Přiznám se, že teprve až odešlu toto. jdu číst hodnocení poroty... Hezký den
Hana Šimková
24.3.2015 10:02
To jsem si ale naběhla. Fuj!!! Já jsem to trochu udělala jako nadsázku a provokaci a za to se opravdu omlouvám. Teď mám ale komplex jako hrom a zalézám do své kuchyně.
Jana Slavíková
24.3.2015 09:53
Dávám 3.
Osobně bych komplet rozdělila, k vršku nosila tmavé úzké kalhoty nebo strakaté tříčtvrťáky, ke kalhotám bavlněnou košili. Takhle je té růžovo-červené moc. Ale ta zástěrka je nádherně ujetá - tu by brala :-)
Eva Balúchová
24.3.2015 09:41
2
Určitě jste prima paní když to píší děvčata,máte příjemný úsměv a kouká vám z očí pohoda.Podle mého laického názoru by se k tunice víc hodily tmavé kalhoty.
Jitka Chodorová
24.3.2015 09:15
Dávám 1,nemám k tomu co dodat.Jen snad,ať máš pořád ten úsměv na tváři,moc ti sluší Hanko!
Hana Rypáčková
24.3.2015 07:53
Jasná 1
Už se těším, jak si spolu vyrazíme na plovárnu /tu z první republiky- smí tam psi!/
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA