K čemu jsou módní poroty
aneb Moje velká naděje...
17. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
17.3.2015 20:33
Libuško, já neznám ani Julii ani Alenu V., je jsem známkovat nemohla - nebyla jsem zde. Ale ony jim nasázely tak hrozné známky . Vadí mi, že ženy které sázely jiným 4 a 3 se pak přihlásily do soutěže , to opravdu není čestné...buď hodnotím anebo soutěžím. Marie Magdaléna se tu jaksi předvádí - to není ok . S tebou půjdu na víno, pivo na cokoliv ..
Libuše Křapová
17.3.2015 20:22
Slovo protřelý mi absolutně nevadí, zvláště v tomto kontextu. Marie Magdalena tady přece nikoho neosočuje, proč tomu kdo přidává tak hanlivý význam a vztahuje to na sebe? Není to opravdu naprosto zbytečné vzbouření vášní? Já se k těm k zkušeným , životem protřelým ženám hlásím. Kdo se mnou půjde na pivo? (kafe, víno, zákusek?)
Júlia Vonásková
17.3.2015 19:29
Slovo ..protřelý...mě doslova urazilo, ještě k tomu napíšete,že se dobře bavíte....takže slovo omluva , nepřijímám!, nepásli jsme spolu husy,asi jste byla zvyklá vyhrávat,ale pokaždé se to nepovede, tady už reagovat nebudu, pokud se příhlásí další, budu bez jediného slova známkovat,krásný večer
Marie Magdalena Klosová
17.3.2015 17:07
Omlouvám se všem soutěžícím,které špatně pochopily význam slova "protřelý"a děkuji paní Jiřině Votavové za jeho obhajobu.A vůbec se tady dobře bavím.mm
Lidmila Nejedlá
17.3.2015 16:08
Ve staré Číně žil nosič vody. Měl za krkem dlouhou tyč a na ní zavěšeny dvě hliněné nádoby. Jedna byla nová, druhá stará naprasklá. Přinášel v nich vodu od studánky sobě a protože to byl dobrák, i lidem, kteří už sílu neměli. Z prasklé nádoby voda cestou unikala a ji to trápilo. Jednoho dne u studánky promluvila: Můj pane, jsem už stará prasklá nádoba a nejsem schopna výkonu jako moje sousedka. Nebudu se zlobit, když mne vyměníš. Nosič odpověděl. Vím, že jsi stará a nedokonalá. Ale všimla sis, jak na tvé straně cesty kvetou krásné květiny? to ty je zaléváš a kdybys nebyla taková, jaká jsi, tak by tato krása nerozzářila můj dům. Všichni máme své praskliny a ty nás dělají zajímavými a vzácnými.... /.převzato./
I já se považuji za životem protřelou prasklou nádobu. Jsem vděčná za tento portál, děkuji redakci za zábavu a empatii k našemu věku.
Alena Várošová
17.3.2015 14:09
Pěkně a pravdivě jste to paní Jano napsala.Tak jak Vy se bavíte,bavíme se i některé my soutěžící,horší je na tom redakce,že si to takhle asi nepředstavovala.Někdy se nedá vtipným příspěvkem reagovat a je potřeba napsat si svůj názor..Děkuji za příspěvek a krásný den s úsměvem Alen
Miroslav Štorch
17.3.2015 12:35
Máte pravdu paní Páleníková. Každý, kdo se snaží upozornit na možné menší zlepšení, tak je považován za rýpala :-) Matematiku umím celkem dobře a stačí se podívat na hodnocení odborné poroty a dalších, a pak to pochopíte. Naopak snažím se redakci pomoci, aby soutěž byla objektivnější. Pochopitelně, kdo nic nedělá, tak nic nezkazí. A redakce se snaží dělat nové věci a za to ji můžeme jen pochválit. Moje kritika je konstruktivní, ale chápu, že se někomu nelíbí. Jinak termíny i pravidla soutěží se tady měnila v jejich průběhu dost často. Kdo je tady déle, tak to ví.
Svatava Páleníková
17.3.2015 12:21
Soutěži škodíte i vy pane Štorchu jako věčný rýpal na tomto portále. Nezlobte se, ale pokaždé, když se objeví nějaká diskuse, tak do ní naskočíte a začnete píchat. V prvním svém komentáři se divíte, že mohou hlasovat soutěžící, v druhém zase, ať hlasují zainteresované ženy. Sám alibisticky raději nehlasujete, abyste si nepoškodil své již stejně poškozené renomé. A ještě asi moc neumíte počítat, protože známka čtenářů až tak moc celkovou známku neovlivní. Mně je redakce líto, že něco takového vymyslí, zorganizuje a pak její práci i práci poroty znehodnotí takovéto komentáře.
Miroslav Štorch
17.3.2015 11:43
Vážená paní Klosová, úmyslně jsem nehodnotil outfity odvážných soutěžících. To tady udělala většina mužů. Nejsem odborník na módu a i kdybych byl, tak by mé hodnocení způsobilo mnoho otázek, proč někomu dla tolik bodů a této méně :-) Zdržel jsem se hlasování a ať hlasují zainteresované dámy. Podobá se to soutěži na TV Prima Prostřeno, kde soutěžící i hodnotí. Jako dlouholetý sportovní rozhodčí se na to dívám z hlediska možnosti objektivního hodnocení tak subjektivních dojmů jako je vnímání outfitů. :-) Jestliže jedna jediná podhodnocující známka zcela znehodnotí jednoznačně kladný posudek tří odborných porotkyň, tak je v systému něco špatně. Ale pořadatel akce plně zodpovídá za pravidla. Kdo se nechce za daných podmínek zúčastnit, tak už je to jeho rozhodnutí. Některé už tady projevily obavy předem z hodnocení ostatních. To je na škodu soutěži.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA