Dědku, nečum!
17. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
19.3.2015 10:31
Tak jsem Vás chtěla povzbudit, pane Františku, ale nějak s to nepovedlo. Nemudrujte nad věkem. My seniorky to zvládám s přehledem.
Lidmila Nejedlá
19.3.2015 10:31
Tak jsem Vás chtěla povzbudit, pane Františku, ale nějak s to nepovedlo. Nemudrujte nad věkem. My seniorky to zvládám s přehledem.
František MENDLÍK
19.3.2015 08:13
Přiznávám, že jsem špatný psycholog. Jednou na školení dopisovatelů jsem sdílel pokoj s o generaci starším plejbojem. Seděl, pozoroval a trefnými glosami komentoval různé pokusy lidí, vytržených z manželského života. Bylo to, jako když velmistr komentuje šachovou partii. Jedna dopisovatelka po celou dobu básnila o svém Járovi. A tu glosátor pravil:,, Ta je zralá na velkou š... maximálně ve středu." Měl pravdu! Loučení s novým milencem neznámého původu na Hlavním nádraží nemělo chybu!
František MENDLÍK
19.3.2015 08:05
Každý chlap je ješitný. Já být panovníkem, tak mi bude služebnictvo předvádět, jak bude lomit rukama při mém pohřbu. Přítele získáte pochvalou dítěte, ženu vybraným chováním a přirozenou inteligencí a chlapa zmínkou o jeho vyjímečnosti. Vše se dá ale zneužít. Proto ty podvody sňatkové i jiné. Znal jsem zaměstnance, který předstíral opilost a lísal se k náčelníkovi s hlasitou poznámkou, že ve víně je pravda!
František MENDLÍK
19.3.2015 07:57
V mé vesnici se stala neuvěřitelná věc. Spolužák se vrátil šupem z Nového Zélandu. Statný sedmdesátník po celý život jako muzikant bloudil světem na zaoceánských lodích. Vrátil se nemajetný a skoro slepý. Umístil se na ubytovně a našel si tam o třicet let mladší ženu. Je kupodivu hezká a ke kamarádovi vzhlíží na podstavec k pomníku. Oba jsou mými kamarády. Tiše závidím. Takže každé pravidlo mívá vyjímku!
Hana Rypáčková
19.3.2015 07:45
Ona ta ješitnost chlapů je docela roztomilá...A starší muži jsou na kecičky oblíbení, ovšem pak se kráska zavěsí do zajíčka a zbytek večera je o něčem jiném, než o sexi mozku.
Možná by do krámu stačilo postavit takovouto voskovou figurínu a ušetřili by na platu.
František MENDLÍK
19.3.2015 07:26
Vážená paní Lído. Ono toho kvítí kolem zase není tolik. Člověk by měl být soudný a zaujme-li nějakou o dost mladší ženu, musí se ptát. Jsem tak vtipný, přitažlivý, nebo bohatý. Zkušenosti jsou totiž na obou stranách. Mohou být i výjimky, ale těch je jako šafránu.
František MENDLÍK
18.3.2015 21:46
Ta ilustrační fotografie odradí i osmdesátiletou dámu. Fanouš Hovorka ve skutečnosti vyhlíží docela obstojně. Pokračování nebude. Paní Eva je dlouhodobě šťastně vdána a při návštěvě manžela dostává i polibky. Nicméně ten desetiletý souboj očima trvá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA