Dědku, nečum!

Dědku, nečum!

17. 3. 2015
Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Tak jsem Vás chtěla povzbudit, pane Františku, ale nějak s to nepovedlo. Nemudrujte nad věkem. My seniorky to zvládám s přehledem.
Lidmila Nejedlá
Tak jsem Vás chtěla povzbudit, pane Františku, ale nějak s to nepovedlo. Nemudrujte nad věkem. My seniorky to zvládám s přehledem.
František MENDLÍK
Přiznávám, že jsem špatný psycholog. Jednou na školení dopisovatelů jsem sdílel pokoj s o generaci starším plejbojem. Seděl, pozoroval a trefnými glosami komentoval různé pokusy lidí, vytržených z manželského života. Bylo to, jako když velmistr komentuje šachovou partii. Jedna dopisovatelka po celou dobu básnila o svém Járovi. A tu glosátor pravil:,, Ta je zralá na velkou š... maximálně ve středu." Měl pravdu! Loučení s novým milencem neznámého původu na Hlavním nádraží nemělo chybu!
František MENDLÍK
Každý chlap je ješitný. Já být panovníkem, tak mi bude služebnictvo předvádět, jak bude lomit rukama při mém pohřbu. Přítele získáte pochvalou dítěte, ženu vybraným chováním a přirozenou inteligencí a chlapa zmínkou o jeho vyjímečnosti. Vše se dá ale zneužít. Proto ty podvody sňatkové i jiné. Znal jsem zaměstnance, který předstíral opilost a lísal se k náčelníkovi s hlasitou poznámkou, že ve víně je pravda!
Hana Rypáčková
Třeba to bude tím záviděním.Nemá ta skvělá mladá žena kamarádku?
František MENDLÍK
V mé vesnici se stala neuvěřitelná věc. Spolužák se vrátil šupem z Nového Zélandu. Statný sedmdesátník po celý život jako muzikant bloudil světem na zaoceánských lodích. Vrátil se nemajetný a skoro slepý. Umístil se na ubytovně a našel si tam o třicet let mladší ženu. Je kupodivu hezká a ke kamarádovi vzhlíží na podstavec k pomníku. Oba jsou mými kamarády. Tiše závidím. Takže každé pravidlo mívá vyjímku!
Hana Rypáčková
Ona ta ješitnost chlapů je docela roztomilá...A starší muži jsou na kecičky oblíbení, ovšem pak se kráska zavěsí do zajíčka a zbytek večera je o něčem jiném, než o sexi mozku. Možná by do krámu stačilo postavit takovouto voskovou figurínu a ušetřili by na platu.
František MENDLÍK
Vážená paní Lído. Ono toho kvítí kolem zase není tolik. Člověk by měl být soudný a zaujme-li nějakou o dost mladší ženu, musí se ptát. Jsem tak vtipný, přitažlivý, nebo bohatý. Zkušenosti jsou totiž na obou stranách. Mohou být i výjimky, ale těch je jako šafránu.
Lidmila Nejedlá
No bóže, pro jedno kvítí, přeci slunce nesvítí...
František MENDLÍK
Ta ilustrační fotografie odradí i osmdesátiletou dámu. Fanouš Hovorka ve skutečnosti vyhlíží docela obstojně. Pokračování nebude. Paní Eva je dlouhodobě šťastně vdána a při návštěvě manžela dostává i polibky. Nicméně ten desetiletý souboj očima trvá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%