Krkavčí matka aneb Jak vychovat syna
Ilustrační foto: ingimage.com

Krkavčí matka aneb Jak vychovat syna

17. 9. 2020

Nebyla jsem zrovna matka, která své děti vodí za ručičku a umetá jim cestičky. Děti měly velkou volnost, fyzicky jsem je netrestala nikdy, přikazovala málokdy. Občas jsem ale musela výchovně zakročit. Obzvlášť v případě syna, dcera byla takové vzorné dítě od přírody.

rodina
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Je hezké, že se vám to povedlo, ne vždy to tak dopadne.
Věra Halátová
Ta zpověď té paní zavání samolibostí. Hlavně, že je spokojena. Mám dojem, že je to přísloví italské: Moudrý člověk o sobě pochybuje 7x v týdnu.
Jana Petlachová
Omylem jsem dala 1*, chtěla jsem dát 5*. Článek se mi líbí.
Marie Seitlová
Zojo, žádná krkavčí matka, vzala jsi to za správný konec.
Marie Faldynová
Mě se výchovné metody v článku moc líbí, sama jsem nechala dětem prostor k tomu, aby se staraly o to, co už zvládnou a syn i dcera mají pěkná manželství a šikovné děti.
Zuzana Pivcová
Jako v některých jiných případech, jde o "oprášený" starší příspěvek. Zoja bohužel nic nového nenapsala, ale pevně věřím, že se má dobře, moc si to zaslouží.
Marta Badalcová
Paní Hana Rypáčková-psycholožka by sama potřebovala normálního psychologa-děti vychovávat k hodnotám luxusu je hanebnost,divím se že ji někdo dá diplom,moc se mi líbí věta -naše děti měly hodně lásky a málo peněz-jste úžasná přesně tak to má být,nevyrostou z nich neomalení spratci.
Hana Práglová
Zojo,jsem ráda,že ses po hodně dlouhé době opět dala do psaní.Díky
Soňa Prachfeldová
Vůbec ne krkavčí matka, ale důsledná a dobrá , přineslo to své ovoce. Prima.
Zoja Sedláčková
Díky všem za komentáře, také okolo sebe vidím matky, které jsou svým synům ochotné sloužit ale někdy je také využívají jako náhradu za ztraceného partnera, tolik se bojí samoty, že nechtějí aby jejich syn "dospěl". Je zajímavé, že u děvčat to tak časté není.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%