Milenecký defekt

Milenecký defekt

15. 3. 2015
Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Novotná
Teprve teď čtu někteřé příspěkvy. Pěkně napsané
Zdeněk Huspek
Děkuji za komentáře, potěšily jako vždy. Pro cyklisty - tenhle defekt mě hodně poučil, koupil jsem si brašničku, která se upevní na rám na jeho konci u sedla. Pohodlně se tam vejde náhradní duše, pumpička a lepeníčko, takže když jsem potom 3x píchnul, nebyl problém to opravit... Přeju hezké jarní dny ať už na kole, nebo na pěších procházkách probouzenící se přírodou.
Zdenka Jírová
Na tom příběhu se mi líbí to, že "dobrý člověk ještě žije". A to je dobře, není to tedy s námi ještě tak zlé.
Růžena Antlová
Lidi si mají pomáhat přesně jen kdyby takových lidí bylo víc. Když jsem ještě před lety mohla jezdit na kole tak jsem lepení vozila sebou ,ale nikdy jsem ho nepotřebovala ,zato pumpičku na ušlou duši mi taky jednou nějaká dobrá duše v chatařské oblasti půjčila.
Zoja Sedláčková
Hezký článek a pravdu má i Hanka. Každý cyklista někdy "dojede".Něco podobného se mi stalo v Kalábrii. Parta jela na horskou tůru, já měla pocit, že si raději odpočinu u moře. Jenže pak jsem se nudila a vyjela na malý výlet do okolí. Píchla jsem asi 20 km od místa ubytování. Neměla jsem nic. Dírka byla malá, tak mne nakonec zachránil italský mladík s pumpičkou. Jel se mnou a každých 5 km mi kolo dopumpoval. Bylo to před čtyřmi roky, takže si od toho určitě nic nesliboval.
Marie Magdalena Klosová
Jako vždy,Zdeňku,přitažlivě napsaný,dnes i NAZVANÝ /žádná ženská neodolá/text.Sálá z něho pohoda,lidská soudržnost,prostě bezva!Skoro bych se taky "dala" na kolo.Ale asi nedám.Škoda pro mě.mm
Hana Šorejsová
Jste tu 2 Zdeňkové, jeden píše hezké vtipné básničky a Vy hezké příběhy. Líbil se mi Váš článek o masopustu a tento, je důkazem, že dobří lidé ještě nevymřeli ! Díky .
Jana Šenbergerová
Jezdím deset let, a ještě ani jednou jsem nepíchla, a to jsem jezdila cestou necestou. Nejsem na takovou událost ani nijak vybavena. Byl by pořádný průšvih, kdyby se mi to povedlo někde v Polsku, kam často zajíždíme. Asi bych se cestou domů ušlapala ... Připomněl jste mi, že je dobré být připraven na všechny možnosti.
Dana Kolářová
Mám podobný zážitek s píchnutým kolem na cestách a s ochotou pomoci jak kolemjedoucích cyklistů i místních obyvatel. Je to fajn pocit. Jezdím na kole celý život, strávila jsem v sedle mnoho dovolených, ale použít slova upalovat, svižně nebo profičet o svém ježdění bych nemohla. :-))
Radovan Cakl
Zdeňku, dobří lidé opravdu žijí. Nejen ti, co nabídnou pomoc, ale i ti, co zprostředkují setkání s nimi ve svých zážitcích.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%