Dobříňský háj plný sněženek
10. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
10.3.2015 19:23
To snad není ani možné bílá nádhera.Nevím,že bych u nás někde viděla tolik sněženek,snad bledule ano.Za našeho mládí byli blatouchy a různé druhy lučních květů,které vymizely,jak píše p.Jitka chemickými postřiky,velká škoda.
Alena Vávrová
10.3.2015 12:14
Na sněženek háj jsem ještě nenatrefila, je to krása! Mám jich hodně i na zahradě, také křivatec, ale ještě asi spinká. Já se chodím pravidelně kochat na osluněnou stráň v lese na jezerem, kde rostou podléšky-jaterníky. Také mám už dlouho jeden stěhující se trs na zahradě a ten už má poupátka. V nedalekém lesíku zase budou kvést sasanky hajní. Na bledule se jezdí do soutěsky Peklo u Č. Lípy. Nádherné jsou i divoké narcisy na Jizerce. Tam už jsem dlouho nebyla.
Marie Magdalena Klosová
10.3.2015 11:42
Díky za krásné jarní pokochání.U nás v Beskydech ještě louky plné petrklíčů najdete.Já mám u chalupy zrovna takovou.Ale petrklíče tam někdy bývají až v dubnu.Na sněženky nenatrefíte,teď je tam ještě sníh,a pak už je na ně pozdě.Práce na mé minizahrádce zahajuji až 8.5.!!! Krásné jaro přeji.
VANDA Blaškovič
10.3.2015 09:59
Nádherné! To mi připomnělo mého zlatého tátu bohéma - vzal mne jednou na jaře do lesa u Budějovic, že mi ukáže louky petrklíčů...chodili jsme hodiny, už jsem ani nedoufala a pak se otevřel les jako v pohádce a všude zlato.....ta vzpomínka mne dojímá, ráda bych si ji ještě jednou zopakovala. Nezná někdo to místo?
Radovan Cakl
10.3.2015 09:50
Álo, hezká procházka po tom včerejším trmácení na tatranských hřebenech. Dík za odpočinkový den ;-))) Opravdu nádherná podívaná. Toho křivatce jsem si všimnul, ale u nás vykvétá až tak na přelomu března - dubna, podle počasí a stanoviště. Sousedovi pokvetou ladoňky na půlce zahrádky. Dám potom na profil.
Hana Rypáčková
10.3.2015 09:03
Krása Alenko a ten křivateček, tady ho marně vyhlížím, nekvete .To se asi spletl?
Sněženky vykukují zpod sněhu v trsíčkách a takovou záplavu jsem ještě neviděla. To spíš bledulí, než zatopili Novomlýnskou a my je vyrejpávali a přesazovali jinam s ochránci.
Zuzana Pivcová
10.3.2015 07:49
Taky bych nejraději někam vyrazila, ale zatím nemám šanci. Nalákala jsi mě nejen obrázky, ale i barevným vyprávěním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA