Michal Tučný: milovaná
legenda české country
10. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
13.3.2015 00:00
Michalovy písničky jsou nejlepší z české country, co znám. Byl opravdovou hvězdou ve svém žánru. Jeho písničky si vždy ráda poslechnu i zazpívám.
Soňa Prachfeldová
10.3.2015 22:00
Mám ráda jeho písničky a pojedu mu zase letos zapálit svíčku na jeho hrob.
Dagmar Králová
10.3.2015 21:57
Také jsme obdivovali jeho písničky a skvělé texty Zdeňka Rytíře. Kdysi v Praze koketoval i s jazzovým zpěvem.
Vladka Steinová
10.3.2015 08:51
Léta jsem jezdila se známými do Hoštic na STODOLU.Bývala tam pěkná a přátelská atmosféra a hlavně vše bylo zaplněno vzpominkami na Michala a a jeho krásné písničky.
Hana Rypáčková
10.3.2015 08:47
Přijďte pobejt na Michalovu Stodolu do Hoštic.I když mě to rok od roku připadá komerčnější.....
Taky ho mám ráda. Je to naše mládí...Čundry...
Jana Záhlavová
9.3.2015 23:41
Country normálně moc nemusím, ale když se u táboráku nebo v hospůdce rozjede Báječná ženská, začnou se mnou šít všichni čerti.
Marie Magdalena Klosová
9.3.2015 23:18
Jsem na tom stejně s kazetami.Ale neposlouchám je.Byla to doména mého muže.Ovládal mnohé z nich na kytaru,hrou i zpěvem.Ale poslechnu si ho občas ráda,třeba Když si báječnou ženskou,vezme báječný chlap -k tomu to Chateau neuf a nemá to chybu!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA