Michal Tučný: milovaná
legenda české country

Michal Tučný: milovaná
legenda české country

10. 3. 2015
hudební legendy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Michalovy písničky jsou nejlepší z české country, co znám. Byl opravdovou hvězdou ve svém žánru. Jeho písničky si vždy ráda poslechnu i zazpívám.
Soňa Prachfeldová
Mám ráda jeho písničky a pojedu mu zase letos zapálit svíčku na jeho hrob.
Dagmar Králová
Také jsme obdivovali jeho písničky a skvělé texty Zdeňka Rytíře. Kdysi v Praze koketoval i s jazzovým zpěvem.
Miluše Hasenohrlová
Country miluji, táboráky, pečené buřty a kytara....
Alena Várošová
Country moc nemusím,ale Tučného písničky si ráda poslechnu.
Vladka Steinová
Léta jsem jezdila se známými do Hoštic na STODOLU.Bývala tam pěkná a přátelská atmosféra a hlavně vše bylo zaplněno vzpominkami na Michala a a jeho krásné písničky.
Hana Rypáčková
Přijďte pobejt na Michalovu Stodolu do Hoštic.I když mě to rok od roku připadá komerčnější..... Taky ho mám ráda. Je to naše mládí...Čundry...
Hana Šorejsová
Písničky Michala Tučného mám ráda doposud ! Byl český král country !
Jana Záhlavová
Country normálně moc nemusím, ale když se u táboráku nebo v hospůdce rozjede Báječná ženská, začnou se mnou šít všichni čerti.
Marie Magdalena Klosová
Jsem na tom stejně s kazetami.Ale neposlouchám je.Byla to doména mého muže.Ovládal mnohé z nich na kytaru,hrou i zpěvem.Ale poslechnu si ho občas ráda,třeba Když si báječnou ženskou,vezme báječný chlap -k tomu to Chateau neuf a nemá to chybu!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%