Nepovedená oslava MDŽ
8. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
9.3.2019 07:57
Oslavy MDŽ bývaly někdy zvláštní. Pamatuju se na jednu, kdy nám předseda ROH chtěl dát "květiny" a nějaké utěrky , ale namazal se tak, že vypadl z auta a nebyl schopný ani mluvit. Tak jsme šly všechny hromadně domů. Byla to ostuda.
Jana Šenbergerová
8.3.2019 15:43
Článek mi poprvé unikl, proto mě potěšilo, že jsem měla možnost přečíst si ho dnes. Mám na oslavy MDŽ různé vzpomínky, ale vesměs hezké. V našem kolektivu bylo jen několik mužů, kteří nám občas uvařili i něco dobrého a ujímali se obsluhy.
Hana Nováková
8.3.2019 11:32
Když jsem byla mladá nebylo se čeho bát. Dnes se bojím dost a to krom jiného, že se k mému uchu denně dostávaly info, které se k ostatním nedostanou ani omylem. Je jiná, zlá doba, plná násilí, různých zvrhlíků, feťáků, kteří jsou bez zábran. Jinak hezké přiblížení tehdy hojně oslavovaného svátku.
Elena Valeriánová
8.3.2019 11:06
Manžel měl určitě pravdu: domů se má chodit včas: po čtyřech ve čtyři!
Naděžda Špásová
8.3.2019 11:01
Zdenko, za mlada jsem se nebála, teď večer nejdu ani s pejsky po sídlišti. Ty čtyři hvězdičky jsou omyl, omlouvám se. ******
Zuzana Pivcová
8.3.2019 10:13
Zažila jsem dva podobné pokusy a jedno opravdové loupežné přepadení, což se mi při čtení Tvého článku pochopitelně vybavilo. A to nebylo nijak pozdě. Takže, ať se nikomu z nás už nic takového nestane!
Marie Magdalena Klosová
8.3.2015 23:20
Fakt je ten,že tento svátek se skutečně jaksi "zvrhl".O úctě bych také nemluvila.Ta se vyjadřuje jinak než opíjením se "na počest"žen v jediném dni v roce.Bohužel se zdá,že ani dnes "tu úctu" jaksi neumíme dát najevo.V dopravních prostředcích se naše vrstevnice nedůstojně "klátí" nad sedícími mladíčky a mladicemi,o slušné pozdravení a oslovení je taky nouze,pravidla toho úplně nejzákladnějšího slušného chování jako by vymizela.
Ale stále věřím,že se to nějak "vylepší".Jinak nemám nic proti tomu,aby mně můj milý muž přinesl kytičku,ale to může kdykoliv.
Hana Rypáčková
8.3.2015 17:21
Nemám zkušenosti, že by nám dříve muži vyznávali úctu.Při MDŽ se radovali a slavili dlouho do noci a pak se sápali na soudružky..Děti naplnily jesle už od půl roku a osvobozená domácnost moc nefungovala.Dnes se ženy dostávají na vedoucí místa snadněji a jejich práce si muži váží, co jim zbývá.Dárky -dostávají poukazy na volnočasové aktivity.Květiny mají ve vkusně vybavených pracovištích.Nevím, je to můj názor.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA