Nepovedená oslava MDŽ
8. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
8.3.2015 14:06
O tom můžeme jenom diskutovat,máme aspoň na co vzpomínat.Ty mladé už to nezažijí,byla to úcta ke všem ženám bez rozdílu.Vidíte paní Zdenko,to by se mohlo stát i za bílého dne,to bylo jenom konstatování od mamžela..A člověk nikdy neví,kde,kdo,kdy na koho čeká.
Soňa Prachfeldová
8.3.2015 13:34
Ano pane Libore, je to Mezinárodní den žen a patří všem ženám, proč se zavrhl po sametové revoluci nechápu. Den matek už je specifický.
Libor Farský
8.3.2015 12:36
Milé dámy. Je škoda, že se Mezinárodní den žen tak nějak a zbytečně vytratil. Vždyť to v podstatě byla apolitická obdoba Svátku matek. A všechny ženy nemohou být matkami. Dovoluji si Vám, všem ženám na i60, poslat ke dnešnímu dni virtuální květinku. Nějakou v barvě a s vůní, které máte nejraději.
Mimochodem dle www stránek UNESCO existuje spousta všelijakých významných mezinárodních dnů. Na př. mne zaujaly tyto:
21.3. Světový den básní a Mezinárodní den zdravého spánku
2.5. Mezinárodní den ptačího zpěvu
31.5. Den otevírání studánek
13.8. Den leváků
Ale ještě i jeden, který se Vám, ženám, asi líbit nebude:
39.11. Mezinárodní den nekupování ničeho...Smajlík.
Soňa Prachfeldová
8.3.2015 09:44
Paní Zdenko, to dobře dopadlo, dnes by to bylo již více nebezpečné.
VANDA Blaškovič
8.3.2015 09:09
Paní Zdenko, pokud to odnesl jen podpatek, tak je to ještě dobré. A manžel měl vlastně pravdu, domů se má chodit včas...:))
Zuzana Pivcová
8.3.2015 08:38
Z Prahy 80. let mám takových zážitků několik, a dokud jsem před 10 lety opravdu nebyla dost brutálně přepadena a oloupena, pořád jsem brala bezpečnost na lehkou váhu a vracela jsem se občas uprostřed noci sama. Když jsem po přepadení (což se ale stalo po 18 hod.) psala tehdejší starostce žádost o posílení strážníků na Chodově, dostala jsem odpověď, že kapacita je vyčerpána a že ženy by se měly pohybovat raději jen v doprovodu. A vymalováno!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA