Velká módní soutěž: Jsem
ráda na všech svých cestách
13. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Veselá
23.3.2015 11:42
Jana je moderní sebevědomá žena a její oblečení to potvrzuje. Velikost tašky odpovídá cestě za rodiči na Moravu. Dávám jedničku.
Monika Mrkvičková
15.3.2015 17:13
Jani, jsi vskutku "modelčí maximalistka". Tolik aktivit budí jen můj obdiv. Článek jako vždy nenudí - nezklamala jsi mě, oblečení vskutku nadčasové. Dávám ti velkou jedničku. Ještě více takových článků a vážně se nad sebou zamyslím a začnu se sebou už konečně něco dělat.
Hana Šorejsová
14.3.2015 12:11
Ahoj Jani, na tvé hodnocení jsem nebyla přítomna, ale bezkonkurenčně, v jednoduchosti je síla, excelentní, elegantní, pro mne si zatím jednička !
Alena Várošová
13.3.2015 21:54
Paní Marie,pletete si jitrnici s podmáslím,ale to nevadí,ostatní to také pochopí.
Vando, Vy nevolejte pána Boha,už tuším,že na nás chystáte překvapení.Mám na to čich.
Marie Foltýnová
13.3.2015 21:15
Pončo se mi líbí,paní Aleně moc sluší.A k tašce nemám také připomínky,když jak píše cestuje na Moravu,tak jako cestovní taška je na svém místě.Paní Aleno jste šik.
VANDA Blaškovič
13.3.2015 17:29
Pane bože, já už to nevydržím....uvádění značek je docela běžná věc, praktická - alespoň poznáte, kde se co dá koupit ....a super taška je originální prvek. Člověk, alespoň trochu znalý módy pozná nadčasový prvek. Ovšem každá dámy by si tuto tašku nemohla dovolit a ani vzít k svému outfitu. Jano, tleskám nejen Vašemu vkusu!! Bravo!
Eva Krausová
13.3.2015 17:02
Paní Jana na mne působí sympaticky, oblečení nevybočuje z normálu, jen ta obrovská taška...A uvádění značek je z mého hlediska zcela k ničemu. Dala bych 2.
Alena Várošová
13.3.2015 16:11
Paní Jano,mne určitě nerozlobíte ani náhodou,asi jsem to chápala jinak.Moje chyba.
Marie Magdalena Klosová
13.3.2015 16:01
Přidávám se k pochvalám,jinak to ani nejde.Tvé "mládí",elán,nadšení,to vše je na jedničku.K nám starším až nespravedlivě.Zdravím.mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA