Lázeńský švihák
9. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
10.3.2015 16:17
Kočkolap je dost dobrý.Pozdravuj maminku. Někdy jsem moc ráda, když setřesu své dítě,pokud je moc moudré a shovívavé.Maminku už nemám.
Alena Várošová
10.3.2015 09:20
Paní Vando,ten pán na tom vozíku tehdy myslel,že se před ním zjevila Panna Maria boží milostrdná,tak jste mu vlastně pomohla..
Jo paní Lidmilko brzda jsem byla a hodně zrezivělá.I když přece o nic nešlo jen o tanec,šlověk by měl mít svou úroveň a laťku.
Hezký,sluníčkový den přeji všem.
Lidmila Nejedlá
10.3.2015 00:04
Alenko, byla jsi brzda své maminky. Lidé v lázních dokáží neskutečné věci.
VANDA Blaškovič
9.3.2015 20:26
Jednoho takového lázeňského šviháka, který byl na vozíku, jsem požádala, zdali by mne nevyfotografoval. K údivu všech kolem i vlastní manželky vyskočil jako čertík na nohy....a fotil. Nepostavil se prý 5 let.....:))
Alena Várošová
9.3.2015 20:03
Dobrý večer Zuzanko,tak jsem si tipovala,kdo přijletí jako první vlaštovka a nespletla jsem se.Když nebyla žádná odezva říkala jsem si,co jsem tam napsala špatně?Maminka mně hanácky taky naučila,ale ta řeč se mi nelíbí a moc lidí ji nerozumí.Můj vnuk,vždy chtěl ať bócám a strašně se tomu vždy smál a taky chtěl aby jsme tak všichni mluvili.Ale otec měl nasazovací zuby a padali mu,tak mu vnuk řekl ať si ty zuiby vyndá z toho košíku ve a mluví normálně.
Zuzana Pivcová
9.3.2015 19:38
Milá Aleno, sama jsem byla v lázních jednou jedinkrát, a to v lednu v Mariánských Lázních, když mi bylo 37 let. Lázně se tehdy rekonstruovaly a spousta procedur se nekonala (asi proto jsem ty lázně dostala :-). Nikoho jsem neznala a nepřijela jsem se tam seznamovat. Jít si však sednout do kavárny nebo do restaurace znamenalo dávat signál k seznámení. Vaše zážitky se hodně podobají mým. Nakonec už jsem prosila svého tehdejšího přítele, aby tam za mnou přijel, protože nemůžu vůbec nikam jít. Myslím, že vy jste obě s maminkou veselé holky. Moc se mi líbila ta její hanáčtina.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA