Bazarová seznamka
pro starší a pokročilé
9. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
9.3.2015 17:32
Paní Haničko R. Na tom chatu to už zase nemohu nalézt. Teď mě ale zajímá jiná věc. Jak si má člověk pamatovat, že místo ksichtíku smajlíka znamenají 3 obrácené závorky ))) smajlíka veselého a 1 normální závorka smajlíka smutného? A co takhle smajlík se srdíčkem místo úst anebo s vyplazeným jazykem?
Libor Farský
9.3.2015 17:26
Paní Haničko Š. To se mi ulevilo, moc mě to trápilo. A také Vám děkuji za Váš vtipný příspěvek inzerátem do mé sbírky v diskuzi k mému článku "Second hand poezie v Bazaru dobré nálady". Zařadil jsem si ho do svého archivu. Odpovídat na něj ovšem nemohu, neboť já naopak jsem na tom se svými zuby špatně. A dokonce nemohu ani nalézt zubaře/ku s volnou kapacitou. To fakt vážně.
Hana Rypáčková
9.3.2015 16:20
Libore :-))) veselý smajlík :-( smutný smajlík
My už jsme si poradili na chatu...
Hana Šimková
9.3.2015 14:05
A že ta bazarová seznamka vlastně funguje. Krásně se seznamujeme. Každý něco napíše a jako bych vás znala.
Libor Farský
9.3.2015 13:40
Paní Haničko Šimková. S těmi popelnicemi a kontejnerem to měl být fór. Občas se mi tohle stává. Vymyslím něco "ohromně vtipného", načež pak zjistím, že to přijde vtipné jenom mně samotnému. V e-mailech jsem se proto naučil používat smajlíky, aby bylo poznat, že to nemyslím vážně. Tady to zřejmě nelze. Omlouvám se Vám, pokud jste mne pochopila jinak.
Hana Šimková
9.3.2015 13:10
Paní Alenko máte pravdu vyčůraná nejsem, ale takový sponzor by bodl.(CHA, CHA). V yskakovat si opravdu nemůžu už jenom proto, že mám bolavé koleno,ale do popelnice mám ještě daleko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA