Bazarová seznamka
pro starší a pokročilé
9. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
8.3.2015 18:59
Pane Libore nachytal jste mne. Škubánky opravdu neumím.Já je totiž nemám ráda,
Hana Šimková
8.3.2015 18:58
Já vím Zuzanko, že jsi hodná,ale dědkové nějak ubývajÍ a u některých a pro některé je to škoda.
Zuzana Pivcová
8.3.2015 18:52
Já už Tě. Haničko, dost znám, takže vím, že se nehodláš poddat smutku a přikrýváš ho svým sarkastickým humorem. Ale ta vážná nota zůstává. Ráda bych Ti pomohla, ale s "dědkem" bohužel. :-)
Libor Farský
8.3.2015 18:49
Paní Haničko. Umíte uvařit škubánky? Maminka je dělávala slané a nikoliv s mákem, ale s brynzou. A tak, aby se nelepily na patro v ústech a přímo klouzaly do krku. Má zesnulá manželka se to téměř naučila. Teď si tady představte smajlík, nevím jak ho sem vložit.
Eva Mužíková
8.3.2015 18:40
Také mne paní Šimková příspěvek zaujal, v mnohém Vám dávám za pravdu. Patřím mezi seniorky, které žijí dlouhá léta bez partnera. Nemám zas tak nízkou penzi, je pravda, kdybychom byli na veškeré náklady dva, určitě by se žilo lépe. Ale, je tu právě to ALE... co je menší zlo????? Z těch kůžiček jsem jedinkrát zkoušela uvařit drštkovou polévku... NIKDY VÍCE!!!!
Lidmila Nejedlá
8.3.2015 17:30
Paní Šimková, já jsem se tímto Vaším rozsáhlým inzerátem pobavila. Je to humorné, ale smutné zároveň.
Alena Várošová
8.3.2015 17:19
Paní Hano,já bych ten článek neviděla jak píše pani Hana R.do Vtipnější vyhrává,ale vy jste myslela kůžičky,jasňačka..Já to beru tak,že i ten starší člověk potřebuje mít nějakou milou spřízněnou dušičku, mít se na koho spolehnout,aby mohl ten svůj život spojit s tím druhým.Samozřejmě dobře jste to napsala,že jeden důchod je tak,tak na přežití.Proč by starší lidé nemohli mít nárok na lásku?Hezký článek,třeba redakce něco takového zveřejní na Váš popud.Moc Vám paní Hano přeji štěstí.
Taky si s manželem si nějak nevyskakujeme, byli jsme celí život skromní a taky jsme zůstali.
Hana Rypáčková
8.3.2015 16:55
Ráda jsem si vtipně napsanou úvahu přečetla, i muž se pobavil se mnou.Nejvíc jsme se nasmáli větě o kůžičkách...Hruškovo vaření nemusíme...
Ve Vtipnější vyhrává by článek u mne bodoval.
Eva Balúchová
8.3.2015 15:54
Líbí se mě váš článek.Taky patřím mezi ty,co nemají téměř žádné zásluhy i když jsem pracovala 40 let.Mezitím opatrování tatínka,po jeho smrti bez práce,zachránilo mě podnikání což jsem si na důchod moc nepomohla.
Naštěstí mám svého dědečka s kterým se máme 45 rádi,takže společně všechno zvládáme.Ale musíme být skromní.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA