Bazarová seznamka
pro starší a pokročilé

Bazarová seznamka
pro starší a pokročilé

9. 3. 2015

V sekáči už jsem si koupila ledacos. Za prvé mě to baví, protože se tam někdy najdou zajímavé kousky, a za druhé mě k tomu nutí státem vyměřený důchod. Jak se dříve říkalo, každému podle jeho zásluh, tak já jsem zásluhy měla asi mizivé. U nás mají největší zásluhy cikáni, alespoň podle finančního ohodnocení. Ale nebudu odbíhat, protože na toto téma se píše stále, ale úplně k ničemu.

Důchodcům se nabízí už bazarové všechno, včetně jídla. U prošlých a zlevněných potravin se starší lidé sdružují a radují se, že se levně nají. Pak se také pro důchodce vymýšlejí recepty z ničeho, jako když se nám nabízelo jídlo z kuřecích kůžiček a další. Věřte nebo nevěřte, ale raději věřte, ty kůžičky jsem vyzkoušela a bylo mi dva dny tak špatně, že jsem jíst nemohla, čímž jsem vlastně také ušetřila.

Pročpak se sdružují starší opuštění lidé? Protože dají dohromady dva důchody a z toho už se slušně žít dá. Pokud máte důchod jen jeden a dědečka najít né a né, je to bída. Dědečků ubývá. Na jednoho staříka je asi padesát stařenek.

Měly by se opravdu dělat bazarové seznamky, kde by babičky měly vystavit všechny své přednosti, včetně výšky důchodu, umění vařit, spořit atd. a možná by nějakého starce ulovily. Ovšem to by ten stařec musel chtít být uloven. Stává se totiž, protože je jich opravdu málo, že na ně babky dělají nálety. Je pravda, že jenom ty chudší.

Bohatá babka na dědečka kašle. Stejně by chtěl jenom, aby se o něho starala, prala a vařila a ještě by snášela jeho už nepřevychovatelné špatné vlastnosti. Bohaté, dobře živené babky, kterým nic nechybí, se scházejí mezi sebou a dědky pomlouvají, někdy i ty čerstvě zesnulé.

Teď by ale někdo mohl namítnout co takhle láska? Kvete opravdu v každém věku? I to je možné, někdy i zázraky se dějí.

Vy, kterým se podařilo i pokročilém věku zůstat pohromadě, někdy s láskou, někdy už i ze zvyku a s nechutí něco měnit, to ani nečtěte. Vy jste úplně m imo kategorii a dá se vám i trochu závidět. Vy ostatní to berte jako trochu drsný, ale pravdivý humor.

No, už dost! Je někde nějaký dědeček, trochu zachovalý, který by se mnou chtěl spojit důchod? Zn.Vařit umím, pokud mám ovšem z čeho.

senioři vztahy a sex
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Tohle se mi líbí :-)) Jsem pro Seznamku všemi deseti. Ne proto, že se ušetří, ale pro tu nádheru vztahu. Láska opravdu nedbá na to, kolik vám je let a jestli vám náhodou nevrže v kolenou. Přeji všem, aby jim to taky vyšlo. Jde jen o to, zkusit to, neházet flintu do žita. Vždyť přece důchody budou, ale my nebudeme :-)) Tak ať si ten život užijeme se vším všudy :-))) Hanko, všechno se dá okecat. I ty halušky. Jak psala Zuzana, co tak se zeptat - třeba pana Farského - jestli umí ... no,co doma potřebuješ opravit? Honem, přemýšlej a vymýšlej :-)))))
Jiří Hradecký
Velice vtipné povídání a dost jsme se u toho s přítelkyní nasmáli. I my jsme se seznámili v pozdějším věku na Internetu a jsem přesvědčen, že nám to dobře klape. A jak psala paní Jana, že je "nepřizpůsobivá", tak si myslím, že to lze řešit dvoubytovým vztahem, ale je pravda, že se při tom nic neušetří.
Marie Magdalena Klosová
Na spojené důchody,když jsem si v Seznamce hledala partnera, jsem ani na chvíli nepomyslela.Chtěla jsem mít vedle sebe muže,se vším všudy.Bylo mi 61 let.Ani "babkou "jsem se necítila být.Naštěstí "ten dotyčný"byl na tom podobně.Zamilovali jsme se a prožíváme spolu nádherné roky.Přeji to všem.
Hana Rypáčková
Tato písnička je poučení pro vdavkuchtivé: http://youtu.be/-saMMiea8bI Vnučky tam vystupují, jedna hraje na housle a druhá zpívá. Dědovi říkaly "Dědo, je to trochu neuctivé.."
Lidmila Nejedlá
Alenko, tys to vzala za správný konec. Nauč Hanku halušky a pan Libor už může balit...
Alena Várošová
Pane Libore,dělám je z mákem,nebo taky jenom knedle k uzenému masu a zelí.Zrovna dnes jsem dělala ze syrových brambor halušky s brynzou a uzeným ,aby měli vnuci na výběr i se zelím mnou našlapaným..Nedovedu si představit uvařené bramborové noky s brynzou.Brynzu nastavím zakyslou smetanou a dělám jich zadělávací místu.Ale to sem nepatří,paní Hanku je naučím dělat a je ruka v rukávě.Hezký večer všem.
Zuzana Pivcová
Hanko,Ty bys na oplátku taky mohla hodit Liborovi nějaký špek, jestli umí to a to. Ty nejsi holka na defenzívu. :-))
Jana Slavíková
Paní Hano, pokud vám Libor doporučoval škubánky jako levné jídlo a vy je nerada, nabízím vám místo nich lepenici, tedy šťouchané brambory s kysaným zelím a osmaženou cibulkou. Pokud je ale chtěl od vás uvařit, omluvám se, to je jen na vás :-))
Hana Šimková
No seznamka tady je ště není. Opravdu by to stálo za úvahu. Ale jak to tak čtu, tak mužů je tady nějak málo . Nevím, čím by se dali přilákat.
Soňa Prachfeldová
Paní Hanko, samota je zlá a ještě horší, pokud někdo nemá žádného koníčka, vidím u nás v klubu, jak jsou naše děvčata ráda, když se mohou sejít, zajet do divadla , i probrat ty dědky. Prostě humor nesmí chybět, je to potom snažší,ale nic se nedá lámat přes koleno a snad ? snad ? jednou?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 46. týden

Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?