Velká módní soutěž:
Odvaha se počítá
12. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Júlia Vonásková
15.3.2015 18:01
p. Špásová,ještě se k tomu vracím....Žena se pozná na první pohled,tak jak je ustrojená,jak se chová a taky jak se umí posadit. Je to jedno jestli je z vesnice ,nebo z Velkého města..........................ale každá máme svoji pravdu.....
Naděžda Špásová
15.3.2015 18:00
Paní Vonásková, děkuji za odpověď. Jako zábavu to samozřejmě beru a doživotní trauma u mě taky neohrozí.Mějte se krásně.
Júlia Vonásková
15.3.2015 16:24
p. Špásová,nemusíte se mnou souhlasit,ani já s Vámi nesouhlasím,ale realita je taková,že doufám až se udělá hezky ty ŽENY UVIDÍM... i v Hradci a to mě bude stačit....já se taky dívám,oči mě ještě slouží dost dobře a hlavně klídek....o nic nejde...
Naděžda Špásová
13.3.2015 18:24
S paní Vonáskovou nesouhlasím. Bydlím v dost velkém městě a dívám se, co ženy nosí a nezdá se mi, že by to bylo tak jednotvárné. Samozřejmě, že záleží na tom, co si kdo pod slovem žena představuje.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.3.2015 08:10
Moc Vám to sluší, líbí se mi dobře sladěná kabelka a boty. Oblečení je ležerní a hodí se prakticky všude, na cestování, nákupy, do přírody.Mám ráda tento styl oblékání sama volím podobné oblečení jen místo kalhot nosím sukně.
Júlia Vonásková
12.3.2015 19:54
souhlasím s p. Tollarovou, 90% žen v Hradci chodí ve stejném oblečení, nic co by nadchlo,a muži se nemají za kým otáčet,kde jsou ŽENY?
Alena Várošová
12.3.2015 16:32
Nechci dělat reklamu,ale krásné oblečení i ve větších velikostech nabízí Linie Schnedider i Petrklíč. Ale je to koupě po internetu,takže musíte znát svou velikost a také složení materiálu Je to riziko,že se to bude vracet a poštovné není zrovna jedno z nejlevnějších.Tak jsem vám milé dámy,houby poradila.Já sama od nich mám nějaké výrobky.
Eva Krausová
12.3.2015 15:47
Paní Naďa má odvahu, ostatně jako všechny přihlášené dámy zde. Ale nic mne moc neoslovilo, ani článek, ani oblečení, jen snad tričko se mi líbí, boty bych já využila na kolo. Jediné, co se mi nelíbí je 2+5 foto, posez na křesle...Známkuji pozdě/jako vždy/, ale to není už důležité, dala bych tak 2-3.
Marie Magdalena Klosová
12.3.2015 15:12
Ještě k Zuzčině poznámce.Myslím,že výběr štíhlejších modelek souvisí bohužel se zbožím nabízeným v buticích,které naše modelky obléknou na molo.Tam se pěkné věci ve větších velikostech téměř neseženou.Projekt "Zralé modelky"by snad měl vyprovokovat návrháře a výrobce,aby se začali konečně zabývat i naší generací.Nemyslím,že k tomu hned tak dojde. A to je škoda.Já sice svou velikost najdu,horší je to s výběrem odpovídajícím věku.
Naděžda Špásová
12.3.2015 14:49
Ještě jednou všem děkuji za příspěvky. Zvláště děkuji paní Pivcové. Vy jste mi, paní Zuzano, vehnala skoro slzy do očí. Ješte jednou díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA