Velká módní soutěž:
Odvaha se počítá

Velká módní soutěž:
Odvaha se počítá

12. 3. 2015
Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Paní Nada je sympatická paní,ale její oblečení nenadchne,ani neurazí.Je to její styl,který se ji líbí,takže bez zbytečného komentáře.A chválím ji,za to,že se přihlásila.
Dana Kolářová
Připojuji se ke komentáři paní Zuzany a paní Nadě blahopřeji k odvaze. Děkuji.
Zuzana Pivcová
Milá paní Naďo, zaujal mě název Vaší prezentace: Odvaha se počítá. Když se začalo hovořit o projektu módy pro seniorky, byla má představa, věnovat pozornost kategorii zralých žen jako takových, tedy různých věkových a váhových parametrů, aby se v projektu každá cítila uvolněně, jako jedna z mnoha. Pak se to podle mého přece jen poněkud zvrhlo a agentury zvolily především ženy štíhlejší, ke svému věku mladistvějšího elegantního vzhledu. Tedy už předem dané prototypy modelek, pouze se starší tváří (viz poslední přehlídka v Letňanech). Tomu odpovídala ve většině případů i jim vybraná móda. Přihlásit se mezi ně pak opravdu u mnohých vyžaduje určitou dávku odvahy. Vy rozhodně žádnou odvahu nepotřebujete. Máte úplně normální postavu většiny českých žen, které nejsou křehulky. Věřím, že Váš příklad včetně oblečení najde u řady čtenářek ohlas a inspiraci nebo přinejmenším potvrzení, že i ony chodí oblečené sympaticky dobře. Díky.
Naděžda Špásová
Děkuji za ohlasy. Malé vysvětlení k těm botám. První foto bylo u toho moře. A protože jsme hodně chodili, vzala jsem si sportovní boty. Ostatní fotky jsou v interiéru, takže jsem musela obout i ty boty. Cítila jsem potřebu to vysvětlit.
Lidmila Nejedlá
Přirozenost paní Nadi je mi sympatická. Nic na nás nehraje, nic nezastírá. Ukázala se tak, jak jí to dělá dobře.
Zdenka Hillová
Náhodou mi se moc libí ,že p.Naďa má romantické tričko sluší ji. známka 1
Hana Rypáčková
Známka 1- Nadě toto sluší.Boty může sundat a chodit bosky.Je to zdravé a módní...
Alena Tollarová
2- Toto je přesně oblečení, které vidíme na ulici na 90 % žen. Kombinace romantického a sportovního stylu, prostě normálka ... chtělo by to spíš batoh ke sportovním botám, ale zase batoh a romantické tričko? Barevně v pohodě.
Hana Šorejsová
Moje známka : 1- Rozumím Vám , moc hezký článek a hlavně září upřímností. Oblečení ladí k projevu Nadi a radosti z léta.
Jana Šenbergerová
Jak to vidím a čtu, je mi jasné, že se paní Naděžda cítí ve svém modelu dobře, a to je podle mě pro ni důležitější, než jakékoliv moje představy o tom, jak by měla vypadat, aby byla in. Ráda sedím v křesle jako ona, ale teď vidím, že to není posezení vhodné do soutěže. Proto 2

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%