Velká módní soutěž:
Odvaha se počítá
12. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
12.3.2015 14:12
Paní Nada je sympatická paní,ale její oblečení nenadchne,ani neurazí.Je to její styl,který se ji líbí,takže bez zbytečného komentáře.A chválím ji,za to,že se přihlásila.
Dana Kolářová
12.3.2015 12:15
Připojuji se ke komentáři paní Zuzany a paní Nadě blahopřeji k odvaze. Děkuji.
Zuzana Pivcová
12.3.2015 09:48
Milá paní Naďo, zaujal mě název Vaší prezentace: Odvaha se počítá. Když se začalo hovořit o projektu módy pro seniorky, byla má představa, věnovat pozornost kategorii zralých žen jako takových, tedy různých věkových a váhových parametrů, aby se v projektu každá cítila uvolněně, jako jedna z mnoha. Pak se to podle mého přece jen poněkud zvrhlo a agentury zvolily především ženy štíhlejší, ke svému věku mladistvějšího elegantního vzhledu. Tedy už předem dané prototypy modelek, pouze se starší tváří (viz poslední přehlídka v Letňanech). Tomu odpovídala ve většině případů i jim vybraná móda. Přihlásit se mezi ně pak opravdu u mnohých vyžaduje určitou dávku odvahy. Vy rozhodně žádnou odvahu nepotřebujete. Máte úplně normální postavu většiny českých žen, které nejsou křehulky. Věřím, že Váš příklad včetně oblečení najde u řady čtenářek ohlas a inspiraci nebo přinejmenším potvrzení, že i ony chodí oblečené sympaticky dobře. Díky.
Naděžda Špásová
12.3.2015 09:18
Děkuji za ohlasy. Malé vysvětlení k těm botám. První foto bylo u toho moře. A protože jsme hodně chodili, vzala jsem si sportovní boty. Ostatní fotky jsou v interiéru, takže jsem musela obout i ty boty. Cítila jsem potřebu to vysvětlit.
Lidmila Nejedlá
12.3.2015 09:00
Přirozenost paní Nadi je mi sympatická. Nic na nás nehraje, nic nezastírá. Ukázala se tak, jak jí to dělá dobře.
Zdenka Hillová
12.3.2015 08:43
Náhodou mi se moc libí ,že p.Naďa má romantické tričko sluší ji.
známka 1
Hana Rypáčková
12.3.2015 07:45
Známka 1-
Nadě toto sluší.Boty může sundat a chodit bosky.Je to zdravé a módní...
Alena Tollarová
11.3.2015 23:06
2- Toto je přesně oblečení, které vidíme na ulici na 90 % žen. Kombinace romantického a sportovního stylu, prostě normálka ... chtělo by to spíš batoh ke sportovním botám, ale zase batoh a romantické tričko? Barevně v pohodě.
Hana Šorejsová
11.3.2015 23:04
Moje známka : 1-
Rozumím Vám , moc hezký článek a hlavně září upřímností. Oblečení ladí k projevu Nadi a radosti z léta.
Jana Šenbergerová
11.3.2015 22:57
Jak to vidím a čtu, je mi jasné, že se paní Naděžda cítí ve svém modelu dobře, a to je podle mě pro ni důležitější, než jakékoliv moje představy o tom, jak by měla vypadat, aby byla in. Ráda sedím v křesle jako ona, ale teď vidím, že to není posezení vhodné do soutěže.
Proto 2
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA