Předjarní návštěva ZOO Praha

Předjarní návštěva ZOO Praha

4. 3. 2015
ZOO
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Libore, samozřejmě. A klidně mi napiš, které zvíře Tě zajímá, mám další novější a jak koukám, tak i lepší fotky než jsou tyto. PS Jo jo, s tím vstupným už je to jinak ...
Libor Farský
Alčo, píši článek o pražské Zoo a až teď jsem objevil tenhle Tvůj. Prosím Tě o souhlas s použitím některých Tvých obrázků.
VANDA Blaškovič
Ahoj děvčata, právě shlížím z našich "latifundií" v Tróji směrem dolů do údolí k Zoo. Jaro se zde opravdu již probouzí! Vezmu si sportovní obuv, seběhnu dolu přírodou a hurá do Zoo. Aleno, bezvadný typ a stejně krásná fota. Díky, Ježuro!....:))
Eva Balúchová
No není to nádhera ti plameňáci? Díky.
Zdenka Jírová
Loni v létě jsem po více než 20 letech opět navštívila pražskou ZOO. Byla jsem nadšená z toho, jak vyrostla do krásy. Největší dojem na mne udělal nový sloninec pro tlustokožce. Vždy se slzami v očích vzpomínám, že musel být za povodně v r. 2002 utracen slon, protože ho nebylo možné přestěhovat a utopil by se. To už naštěstí nyní nehrozí. Byli jsme s vnoučkem za celý den uchození, ale měli jsme mnoho krásných zážitků.
Lidmila Nejedlá
Zajímavá je návštěva ZOO v noci. Myslím, že ta možnost v létě zase bude. Nikde se nesvítí, jen průvodce má baterku. Když byla gorilka Moja miminko, byl pavilon stále plný lidí. Gorila si slinila prst a něžně Moje čistila oči. Pak se na nás podívala a Moju nám ukázala. Vhrkly mi slzy do očí a ne jen mně.
Alena Tollarová
Dnešní ZOO se s tou před 25 roky nedá srovnávat ani náhodou. Já bych tam mohla být pořád. Hodinu se dá sedět u žiraf, hodinu u goril, hodinu u gaviálů ... Taky jsem na ni zírala bez dechu. Ale stejně jsem zírala na tygra, kterému právě přinesli krmení. Většinou ho člověk vidí spícího nebo chodícího a řekne si - pěkná kočka. Ale jak se vrhl na to maso a žral, tak to byla šelma, kterou bych nechtěla potkat ... fascinující!!!
Zdenka Žichovská
ZOO v Praze jsem navštívila asi před 25 roky. Učarovali mi tenkrát tučňáci. Dnes jsem se tam díky článku a pěkným fotkám podívala podruhé. Úplně mě "dostala" fotka odpočívající, ležící gorily nížinné. Stále se k ní musím vracet.
Jana Šenbergerová
Pěkný článek i fotografie. Člunovce jsem ještě nikdy neviděla, i když jsem v pražské ZOO před záplavami byla. Ráda bych se tam podívala. Nejméně jednou ročně zjara zajdeme do ZOO v Olomouci. Zahrada není tak velká, ale má své kouzlo. Chystáme se tam začátkem dubna - slavíme tam výročí svého prvního setkání. Letos tam zkusíme i fotit, nezapomeneme-li doma fotoaparát. :-)
Alena Vávrová
Ali - paráda a fotky také! Už jsem dlouho nikde v ZOO nebyla. Tady v Praze nás naposledy zastihlo natáčení pořadu Nikdo není dokonalý. Tak jsme se s dcerou a vnoučaty vypařily opodál a nechaly trpět zeťáčka. Dostal tričko na památku :-).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%