Osud
12. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
12.4.2015 19:02
Krásně jste vylíčila osud jednoho hocha. Mému dědečkovi zemřela maminka, když mu bylo 17. Otec se znovu oženil, a tak měl dědeček o hodně mladšího polovičního bratra Jardu. Toho vzala matka s sebou ke kartářce a ta mu předpověděla krátký život. Chlapec v pubertě manipuloval se zbraní a střelil se do hlavy. Přežil to a žil dál s kulkou v hlavě. Matka si oddychla, že se tak naplnila věštba. Když se za několik let vracel mladý muž z práce domů, chtěl si jako často zkrátit cestu přes trať. Srazil ho nákladní vlak. Co řeknou ti, kteří nevěří na osud?
Elena Valeriánová
12.4.2015 17:46
Právě před chvílí jsem se vrátila z krásného a dojemného koncertu ženského pěveckého sboru, koncertovaly v jeskyni, o to byl zážitek silnější. Teď jsem si přečetla příběh od Vás a velmi na mě zapůsobil. Krásně napsané, jemné a citlivé i když smutné. Děkuji Vám.
Alena Várošová
12.4.2015 14:48
Moc pěkně napsaný osudný příběhem s krutým koncem..Chvílemi mi běham mráz, o kterém jste psala po zádech.Smutný a krutý osud vyhaslého,mladého života.
Alena Tollarová
12.4.2015 13:28
Paní Michaelo, napsala jste ten příběh s nešťastným koncem moc pěkně. Já myslím, že i každý z nás má v sobě množství životních příhod, které by stály za zaznamenání. Jen je umět tak dobře podat jako Vy ... Já jsem jako dítě od maminky po smrti otce často slýchávala povzdech o Knize osudu a sfouknuté svíčce.
Eva Mužíková
6.3.2015 23:36
Paní Michaelo, četla jsem Váš příběh jedním dechem, Je velmi smutný, zanechal ve mně silný dojem. Bohužel i takové osudy život přináší. Nádherné podání...
Marie Magdalena Klosová
6.3.2015 22:59
Dojemný a krásně napsaný příběh,až mrazí.Je to sice tragický příběh,ale ve Vašem podání spíše balada v próze,je tam lyrika,silný příběh,prostě,jste šikovná.mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA