Velká módní soutěž:
Posezení s přáteli

Velká módní soutěž:
Posezení s přáteli

6. 3. 2015
Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Paní Evo, nevím, proč tu jsem.Asi proto, že chci? S tou duší...Ta se oblečením nemění. Když budu nahá, tak co si moje duše počne?
Eva Krausová
Souhlasím s Táňou Havlíčkovou, že to co máme na sobě odráží to, co máme v duši. Ač ne vždy to je pravda,kdybyste mne viděli v čem jdu večer venčit psa před spaním, nevím, co byste si o mé duši mysleli...U paní Hany R. se mi líbí úvodní foto, má nápad. Duši paní Hanky neznám, ale je upřímná a s oblečením si asi hlavu neláme.Pak se ale ptám, proč tu je tedy?Přesto bych dala známku tak za 2-3 už proto, že ze sebe nic nedělá a je jaká je..., jak tuším zpívá K. Gott?
Marie Magdalena Klosová
Hlasujte Vy,Radovane,dámám to bude příjemné.A oči mužů nám tady scházejí.Dokonce i u literárních příspěvků je viditelná absence mužských postřehů.Jakoby muže nezajímalo,co ženy píší.
Radovan Cakl
Koukal jsem, že byla sháňka po hlasování mužů. Tak upřesňuji, že Jíťa se mnou své hlasování konzultuje, ale kvůli jedné IP adrese nemůžeme hlasovat oba :-( , i když bych rád.
Eva Mužíková
To říkám i já, některá hodnocení a nejen u Hanky jsou opravdu nefér...
Marie Magdalena Klosová
No,rozhodně má přirozený půvab, přirozené chování a z toho vyplývající přirozené fotografie.Nemusí nic předvádět,je taková,jaká je,a to je príma!Čtyřku si rozhodně nezaslouží,ani dobrá pro ni není dost dobrá.
Zuzana Pivcová
Začínám si připadat, jako bych měla nějaký deformovaný vkus, protože různé nevhodnosti, na které tu leckdo upozorňuje, já osobně nevnímám. Hana nemá údajně ničím zajímavé oblečení. Jenže, když se na ni podíváte, zjistíte, že je tzv. "sošná", má perfektní držení těla a umí ho nést. Je z těch vzácných, kterým by, jak se za nás říkalo, slušel i pytel na brambory. Ano, je podzimní typ, nebo ho ze sebe barvou vlasů udělala, a tím pádem k ní řada barev absolutně nepadne. Nemohla si vybrat lépe, a to včetně kulichu. Nepochybuji o tom, že nezůstává na veřejnosti bez povšimnutí.
Hana Rypáčková
Děkuji porotě za připomínky a oznámkování.Ani jsem nečekala takovou shovívavost.Polepšení neslibuji ,nemocné oči nebudu dráždit a artritické klouby u palců nepřipravím o pohodlí. Také vám přátelé na webu děkuji za podporu.
Eva Balúchová
Hanko,teprv teď jsem došla,tak už nebudu známkovat.Ale moc se mě v teplých barvách líbíš,jen ty světlé kozačky mě nesedí.Máš krásnou postavu,závidím. A teď si jdu přečíst ostatní hodnocení.
Lidmila Nejedlá
I mně je líto, že žádný muž neocenil moje ponožky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%