Velká módní soutěž:
Posezení s přáteli

Velká módní soutěž:
Posezení s přáteli

6. 3. 2015
Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Libore samozřejmě že mají! (a mně je dokonce líto, že se na mě a moje ohrnuté kalhoty všichni vykašlali :) ). A dokonce se očekává i účast mužů, ta soutěž není jen pro ženy! :)
Júlia Vonásková
p. Rypáčkové jestli to ještě platí za 4..................
Libor Farský
Když já nevím, jak to tu funguje. Mají muži také hlasovací právo anebo do toho nemají so kecat?
Marie Magdalena Klosová
Dávám 2.
Alena Tollarová
3 Hanko obdivuji Tě v různých Tvých aktivitách. Ale tohle se jmenuje Velká módní soutěž. Ty jsi fakt pěkná ženská a je škoda, že svých zbraní nevyužíváš. Oblečení je sice - až na ty kozačky - barevně sladěné, ale až moc smutné. Tebe by něco světlejšího úplně rozzářilo! Kabát se mi líbí a batůžek taky běžně nosím.
Jana Šenbergerová
1 Hanko, jste moje krevní skupina, ale vůbec se mi nechce vysvětlovat proč. Mně se líbíte.
Eva Mužíková
za mne 1...Hanka je opravdu zajímavá žena s osobitým vkusem. Upřednostňuje, tak jako já praktičnost oblečení a hlavně, jeho pohodlnost. Druhá " profilová" fotka je nádherná, obdivuji vždy její účes, ani tentokrát nemá chybu. Kozačky mi připadají trochu robustnější, ale jinak se mi její předváděný model líbí. Hlavně sladěnost barev. Oblečení je podle mne jedna věc, líčení druhá, samozřejmě se jako celek mají doplňovat. Já se ale také nelíčím a nepřipadám si nezajímavá..
Alena Várošová
Dávám za 3 ty vysoké kozačky se mi nelíbí k té sukni, snad do legin,ale potom jinou bundu.Jiinak je paní celkem šik,takže klidně můžete takto vyrazit do Poděbrad a žádná kritika ji nemůže rozházet.Jinak je dokonala sladěna .Líbí se mi v kapuci i v té čepice,paní Hana není tak výrazná,tak by mohla přidat na zvýraznění rtů.
Hana Šorejsová
Moje známka : 1- Přírodní barvy a její vlasy se hezky ladí, žádný nevkus nevidím, jen upřímný článek ti trochu ublížil.
Miluše Hasenohrlová
Hodnotím 2. Hnědé přírodní tóny mám také ráda, ale ty světlé kozačky se nehodí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%