Král Dobře

Král Dobře

9. 3. 2015
Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Nebylo by to IN
František MENDLÍK
Vážená paní Soňo. Neutrálové byli všichni herci, zpěváci, baviči. Kdo chtěl na obrazovku, do rozhlasu, nebo veřejně vystupovat musel šlapat brázdou. To až v dnešní době byl každý disident a účastník Třetího odboje. A život mírně unášel všechny ty Gotty, Vondráčkové, Neckáře a jiné. Proč to nepřiznají a hrají si na oběti komunismu?
František MENDLÍK
Vážená paní Soňo. Neutrálové byli všichni herci, zpěváci, baviči. Kdo chtěl na obrazovku, do rozhlasu, nebo veřejně vystupovat musel šlapat brázdou. To až v dnešní době byl každý disident a účastník Třetího odboje. A život mírně unášel všechny ty Gotty, Vondráčkové, Neckáře a jiné. Proč to nepřiznají a hrají si na oběti komunismu?
Hana Šorejsová
Františku, i já patřím mezi čtenářky Vašich povídek, Váš humor a vtipné povídky jsou důkazem Vaší vitality a radosti ze života. Díky !
Soňa Prachfeldová
Pane Františku Váš svérázný styl poznám popřečtení první věty. Líbí se mi Váš humor , popisující železničářské prostředí z vlatních zážitků . Oni ti neutrálové to měli docela dobré s každým, nebouřili se, nehanili, prostě je mírně unášel životní čas bez výkyvů a bouří .
František MENDLÍK
Pan Libánský vytvořil z ohlasů na tuhle povídku diskusní kroužek. Nejde ale o nic jiného, nežli čtenáře pobavit. Prostě to nemusí číst. Jde o popis faktů a pobavení lehkou a humoristickou formou. No a že jsem zabrousil do jeho hájemství duchovna, spiritismu a otřel se o Svátost oltářní jej asi popudilo. A paní Hano. nejde o témata. Jsou to prostě moje povídky odkoukané ze života, pravdivé a možná čtivé.
Hana Rypáčková
Mě to připadá dětinské. Jazyk je obratný..Černý baroni - tomu rozumím, Labudovi a Doudlebovi ne.. Zajímaly by mě bobule u sportu,když jsem viděla Fibingerovou na ME a jiná témata.
František MENDLÍK
Pan Libánský z celé humoristické povídky/ jiné psát neumím/, vyhmátl malého českého člověka, který využíval možností, daných dobou. Dopisovatel, který absolvoval četná dopisovatelská školení a to i internátní, musel být u toho. Pozoroval a dělal si obrázky. A dnes z toho vytěžil materiál pro svého koníčka. A představte si, že si toho někdo všiml a on publikuje! Panu Libánskému uniklo, že komunistického vyčuránka Labudu vystřídal náboženský fanatik Doudleba. Hádejte, co je větší nebezpečí?
Lidmila Nejedlá
.Pane Mendlíku, mně se Vaše příběhy ze života moc líbí. Je v nich humor nadsázka a pravdivost!
František MENDLÍK
Miroslav Šimek vytvořil se Zuzanou Bubílkovou dvojici, která v pořadu S politiky netančím drsně tepala do všech politiků bez bázně a hany. Pavel Bobek jednou namítal:,,To se ti to buší, když se ti nemůže nic stát. Za komuinistů bys šlapal brázdou. Ta kritika směrem nahoru je dnes kontraproduktivní. A disident Šimek pravil:,,Ale lidé na to chodí a na ničem jiném mi nezáleží!"

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%