Second hand poezie 
v Bazaru dobré nálady

Second hand poezie
v Bazaru dobré nálady

5. 3. 2015
Moje poezie
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Babička jako nová, vyměněné klouby,odstraněné slepé střevo,žlučník, krční mandle, hledá stejně dobře udržovaného dědečka v záruce.. Zn.Zuby ještě vlastní.
Libor Farský
Alčo, jen tak ze zvědavosti. Nebyla tam stejná cedule i v angličtině a němčině? Anebo snad zaměstnávali kvůli turistům jazykově vybavenou "hajzlbábu"?
Alena Tollarová
Libore - mému úlovku i mně bude potěšením ...
Libor Farský
Alence T. Vyhledal jsem si Vaši galerii "Cedule-nápisy". Tam mě velmi zaujal jiný váš obrázek - cedule s nápisem "Toaletní papír naleznete v přední části u umyvadel". Moc by se mi hodil k mému článku, který připravuji. Mohla by ho redakce i60 případně použít? Půjde o rozšířený záznam mé přednášky studentům k tematickému celku "Technické zařízení budov". Článek bude mít název "O kultuře vyměšování napříč světadíly i historií" a bude co do obsahu odborný, s krátkými humornými vsuvkami z připomínek studentů. Bylo by to možné?
Libor Farský
Děkuji všem za snahu se nad nějakými podněty zamyslet. Zařadil jsem je do svého archivu. A prosím, hoďte mi sem příležitostně i další nápady později, i když již tento článek nebude aktuální. Budu ho čas od času otevírat. Mé poznámky k těm dosavadním 1. Inzerát Lidunky N. "Vdova hledá do hospodářství statného vola". O jednom takovém nezadaném volovi bych věděl. Jenže trpí bolestmi v zádech. Škoda... 2. Inzerát Alenky V. " Koupím vilu od poslance za cenu, kterou uvedl v majetkovém přiznání. Platím hotově." Mohu k němu, Alenko, ještě něco přidat? "Jste-li na Floridě, Bahamách či v JAR, peníze Vám předá můj zahraniční spolupracovník pan Bílý kůň".
Alena Tollarová
Libore moc jsem se pobavila. Nevím přesně, jestli to zapadá do kategorie, kterou hledáte, ale na svůj profil do galerie cedule/nápisy jsem přidala vývěsní štít obchodu se zvířaty a chovatelskými potřebami. Kdyby se Vám to hodilo, tak si fotku stáhněte. :)
Alena Várošová
Inzerát:Koupím vilu od poslance za cenu,kterou uvedl v majetkovém přiznání.Zn: Platím hotově.
Soňa Prachfeldová
Pane Libore, vnesl jste na i60 osobitý , laskavý a inteligentní humor, super !
Libor Farský
Vám poděkování a lásku Vám, milé dámy. Požádat Vás na tomto webu "o přátelství" nemohu. To je výsostné právo žen. Stejné jako podat ruku nebo ji nabídnout k políbení. Ale jednu prosbu bych měl - oslovujte mne, prosím, nadále už jen Libore či Borku, bez toho tak oficiálního "pane F." Ahojdík + smajlík
Jana Šenbergerová
Když jsem objevila váš článek, chvíli jsem nemohla uvěřit vlastním očím. Dnes jsem si donesla z knihovny jedinou knížku. Jmenuje se Domácí přítel a je od Jiřího Žáčka, mého oblíbeného básníka. To je první důvod, proč jsem si ji vybrala, tím druhým důvodem je fakt, že je malá a jsou v ní písmena dost velká, aby se mi dobře četla. Zlobí mě oči a většina knih mi teď kvůli drobnému písmu nevyhovuje. Ale to jsem odbočila. Udělal jste mi svým příspěvkem radost. Děkuji. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%