Second hand poezie
v Bazaru dobré nálady
5. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
7.3.2015 08:50
Babička jako nová, vyměněné klouby,odstraněné slepé střevo,žlučník, krční mandle, hledá stejně dobře udržovaného dědečka v záruce.. Zn.Zuby ještě vlastní.
Libor Farský
6.3.2015 17:59
Alčo, jen tak ze zvědavosti. Nebyla tam stejná cedule i v angličtině a němčině? Anebo snad zaměstnávali kvůli turistům jazykově vybavenou "hajzlbábu"?
Libor Farský
6.3.2015 12:28
Alence T. Vyhledal jsem si Vaši galerii "Cedule-nápisy". Tam mě velmi zaujal jiný váš obrázek - cedule s nápisem "Toaletní papír naleznete v přední části u umyvadel". Moc by se mi hodil k mému článku, který připravuji. Mohla by ho redakce i60 případně použít?
Půjde o rozšířený záznam mé přednášky studentům k tematickému celku "Technické zařízení budov". Článek bude mít název "O kultuře vyměšování napříč světadíly i historií" a bude co do obsahu odborný, s krátkými humornými vsuvkami z připomínek studentů. Bylo by to možné?
Libor Farský
6.3.2015 12:13
Děkuji všem za snahu se nad nějakými podněty zamyslet. Zařadil jsem je do svého archivu. A prosím, hoďte mi sem příležitostně i další nápady později, i když již tento článek nebude aktuální. Budu ho čas od času otevírat. Mé poznámky k těm dosavadním
1. Inzerát Lidunky N. "Vdova hledá do hospodářství statného vola". O jednom takovém nezadaném volovi bych věděl. Jenže trpí bolestmi v zádech. Škoda...
2. Inzerát Alenky V. " Koupím vilu od poslance za cenu, kterou uvedl v majetkovém přiznání. Platím hotově." Mohu k němu, Alenko, ještě něco přidat? "Jste-li na Floridě, Bahamách či v JAR, peníze Vám předá můj zahraniční spolupracovník pan Bílý kůň".
Alena Tollarová
5.3.2015 20:06
Libore moc jsem se pobavila. Nevím přesně, jestli to zapadá do kategorie, kterou hledáte, ale na svůj profil do galerie cedule/nápisy jsem přidala vývěsní štít obchodu se zvířaty a chovatelskými potřebami. Kdyby se Vám to hodilo, tak si fotku stáhněte. :)
Alena Várošová
5.3.2015 19:45
Inzerát:Koupím vilu od poslance za cenu,kterou uvedl v majetkovém přiznání.Zn: Platím hotově.
Soňa Prachfeldová
5.3.2015 19:06
Pane Libore, vnesl jste na i60 osobitý , laskavý a inteligentní humor, super !
Libor Farský
5.3.2015 17:48
Vám poděkování a lásku Vám, milé dámy. Požádat Vás na tomto webu "o přátelství" nemohu. To je výsostné právo žen. Stejné jako podat ruku nebo ji nabídnout k políbení. Ale jednu prosbu bych měl - oslovujte mne, prosím, nadále už jen Libore či Borku, bez toho tak oficiálního "pane F." Ahojdík + smajlík
Jana Šenbergerová
5.3.2015 14:57
Když jsem objevila váš článek, chvíli jsem nemohla uvěřit vlastním očím. Dnes jsem si donesla z knihovny jedinou knížku. Jmenuje se Domácí přítel a je od Jiřího Žáčka, mého oblíbeného básníka. To je první důvod, proč jsem si ji vybrala, tím druhým důvodem je fakt, že je malá a jsou v ní písmena dost velká, aby se mi dobře četla. Zlobí mě oči a většina knih mi teď kvůli drobnému písmu nevyhovuje.
Ale to jsem odbočila.
Udělal jste mi svým příspěvkem radost. Děkuji. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA