V soutěži Vtipnější vyhrává
zvítězil pan Libor Farský!
2. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
1.3.2015 22:36
Uvědomila jsem si, že jsem sice popřála vítězům, ale nepoděkovala redakci za výhru sbírky básní. Tímto tedy děkuji za ocenění mého příspěvku a jelikož knížku mám už dvakrát doma, vzdávám se jí ve prospěch vítěze pana Farského a prosím, abyste mu ji přibalili k budíku. :)
Dana Kolářová
1.3.2015 22:28
Gratuluji vítězům i všem autorům příspěvků v soutěži Vtipnější vyhrává.
Eva Mužíková
1.3.2015 20:18
Blahopřeji všem vítězům této skvělé soutěže. Mám radost, že v konkurenci 58 mi příspěvků jsem svým "Svatebním trapasem" porotu zaujala. Děkuji.
Hana Šorejsová
1.3.2015 20:09
Příběh pana Libora Farského se mi také líbil nejvíce, gratuluji a všem ostatním také.
Zuzana Pivcová
1.3.2015 20:08
Ostatním samozřejmě gratuluji také. Líbilo se mi, že vtipnost byla opravdu všestranná!
Zuzana Pivcová
1.3.2015 20:06
Moc Vám, pane Libore, ten úspěšný vstup na tento portál přeji, zdaleka ne jen proto, že jste z Budějic. :-)))
Alena Várošová
1.3.2015 20:01
Moc,moc ze srdíčka blahopřeji vítězům a čest poraženým,budem vás bavit dál.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA