Velká módní soutěž:
To jsem prostě já

Velká módní soutěž:
To jsem prostě já

4. 3. 2015
Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Je vás hodně, co si mě prohlížíte. A já nevím, jestli si říkáte teda ta vypadá nebo docela to jde ... Buďte tak hodní a nebojte se napsat mi svůj názor. Díky a zdravím všechny odvážné. Alena
Alena Tollarová
Dodatečně ještě děkuji všem dalším, komu jsem stála za komentář. Představte si svět, ve kterém bychom všechny chodily v černo-šedo-bílé. Já mám ráda svět pestrý a veselý, a proto budu dál zářit ... a slibuji, že v tomto oblečení přijedu strašit do Poděbrad :)
Eva Krausová
Hodnotím až po známkováni, nicméně paní Alena má hezký úsměv. Cením si i toho, že za fotkama šla do terénu. Ale to je vše. Barva vlasů se mi vůbec nelíbí, ale je to každého volba v čem se cítí dobře, připomíná mi to vrchní sestru z Ordinace, kterou fakt nemusím...Myslím tu barvu vlasů. Oblečení mne vůbec nenadchlo, džíny a trika, to je dost málo pro zaujetí.Takže bych dala tak za 3.
Marie Magdalena Klosová
A to je právě ono ! Stylistka ! Ta nám pomáhala v Praze na Černém mostě vybírat a dolaďovat "outfity".Pravda,že u bot už začala spěchat do školky,takže asi přehlédla ty lodičky.Táńa Havlíčková nás jen uváděla na molo.
Alena Tollarová
Jen klidně známkujte a hodnoťte dál, každý názor je dobrý. Na profil jsem dala svoji fotku z přehlídky. Pro estéty - ohrnuté kalhoty a k nim lodičky ani viditelný pásek normálně nenosím. Naaranžovala jsem to kvůli dodržení modelu. A vím, proč nosím výraznou barvu vlasů.
Blanka Hlobilová
Dávám 2. Paní Alena se o ní podělí se stylistkou ! Nelíbí se mi barva vlasů a ohrnuté nohavice. Jinak šmrncovní paní.
Alena Várošová
Dodatek:Na paní Aleně se mi líbí zimní bunda a i když ty červené vlasy záříí na dálku je v nich výraznější,tak jí moc sluší.Vlasy bych neměnila.
Zuzana Pivcová
Oblečení se mi, Aleno, k Tobě typově líbí. Ty nejsi vyložený "sporťák", jsi sice dívčí typ, ale i s ženskými romantickými prvky, takže lodičky se k Tvé menší postavě hodí. Zda k džínám, to je věc vkusu, a ten je u různých žen rozdílný. Pokud jsi ale dostala negativní hodnocení za něco, co Ti bylo vybráno na módní přehlídku, tak to je docela návrhářský průšvih. Třeba se ještě i já dočkám toho, že mi někdo náhle navrhne květované šaty. :-)))
Lidmila Nejedlá
Álo, mně se líbíš. Jsi v pohodě a je vidět, že máš dobré zázemí. Nemusíš fotit sama sebe.
Marie Magdalena Klosová
Ali,díky,žes do toho také šla.Přece tato Velká módní neskonči fiaskem.Do "zralých modelek" je přihlášeno tolik ženských!Na co čekají!?Tobě to "oblečení"sluší,nakonec ses v něm už prošla i po molu.Vlasy máš barvy nápadné,tak odstíny modré - džínové k nim jdou moc dobře.Asi bych k této měděné barvě nedávala růžovou,byla by pěkná třeba cocacolová hněď - je krásná k džínové a myslím,že by se dobře hodila i k vlasům.Fajn.Ahoj.mm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%