Velká módní soutěž:
Tak tady mne máte
3. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
3.3.2015 19:35
Dík Jani I Tobě za upřímná slova...přesně tak to cítím i já. Volný čas lze přece trávit jakkoliv, jak píši, můj svět krom vnoučků je Bertík...Kdybys mne viděla zrovna dnes, jak jsem přišla zmazaná až do pasu od jiných psích nadšenců, rozesmála by ses, jaké jsem čuně... pak si vezmi " model"...
Jana Šenbergerová
3.3.2015 19:28
Hodnotit jdu pozdě, přesto musím napsat, že Evička je JEDNIČKA. Pokud se já v něčem cítím dobře, je mi srdečně jedno, co si o tom kdo myslí. Oblečení do přírody a s pejskem k tomu, je podle mě zvoleno přiměřeně a moudře, a to, že mně se líbí jiné hučky nepokládám za důležité. Parádu lze honit při jiných příležitostech. I takové si Eva určitě najde. :-)
Eva Mužíková
3.3.2015 19:27
Takže drahé dámy..
Vaše krásné hodnocení,
potěšilo, to se cení,
mé srdce se raduje,
za body všem děkuje.
Zuzko, budu myslet na Tě,
k bundě pošlu i ty gatě,
čepici do dražby dejte,
jen se o ní nepoperte...
Raduji se já : " Sympatie usedlá" / viz druhé hodnocení/
která stále rozesmátá, v sedmdesáti na houpačku usedla:))))))..
Marie Foltýnová
3.3.2015 18:45
Copak naše Evička,ta je opět jednička.Dovede být hravá,dravá i žravá,ale stále štíhlá jako proutek.A hlavně rychlá,na parkuru je rychlejší nežli Bertík.Dávám za 1 a tu čepici vydražíme
Růžena Antlová
3.3.2015 17:44
Evi mě se tvůj ohoz do přírody na procházky s pejskem líbí čepice nemám ráda ,ale když je zima je to nutnost .. Ve volné bundě jsi určitě pohyblivější než v nějaké upnuté a myslím si žes popsala proč ji na sobě máš. Dávám 1
Lidmila Nejedlá
3.3.2015 17:09
Evo, se psy na procházku do lesa ses oblékla bezvadně. Kšiltovka je super. Z dálky a zezadu vypadáš jako chlap a nikdo tě nepřepadne. Z předu jsi sluníčko.
Zoja Sedláčková
3.3.2015 14:32
Holky, obdivuji všechny, kdo se zapojí do této soutěže. A taky žasnu nad tím, že dokážete oblečení známkovat.
Zuzana Pivcová
3.3.2015 13:45
Známka 1-Minus je za tvar čepice, já osobně mám ráda kšiltovku opravdu s pěkným kšiltem, tahle je trochu zbytečně babská. Naopak nechápu, co mají ostatní proti bundě. Sportovní styl si představuji volný a vzdušný a ne nějakou utaženou nudli, obepínající tělo. Sportovní bundu nelze srovnávat s nějakým lehčím oblečením. Bunda Ti moc sluší a jen ji nos, nejen s Bertíkem. A kdyby ses jí podobně jako sestra také chtěla zbavit, jsem zájemkyně a ráda si ji odkoupím. I za cenu toho, že za ni někde dostanu 3- či horší. :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA