Virtuální narcisové. Znáte je také?

Virtuální narcisové. Znáte je také?

26. 2. 2015
internet sociální sítě
Autor: Redakce i60
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zoja Sedláčková
Ježíš! Právě jsem dala na profil článek o lyžování v Itálii a na dvou fotkách v galerii jsem já! Asi to půjdu smazat :-)
Hana Šorejsová
Ano, narcismus je "obdivuhodný obdiv sama sebe...." vyhrocená sebeláska, kdo studoval zná pojem, kdo je Freud ....neustálá pozornost a obdiv, což ostatní nebaví .....
Jiří Libánský
Znáte mě tady na i60 jen podle toho, co o sobě sám píšu a podle fotek, které pečlivě vybírám. Uvidíte v Poděbradech ...... :-)
Alena Tollarová
No jo, když já jsem hned světu oznámila, že jsem potkala slona.
Miluše Hasenohrlová
A z Alenky T.se stala "narciska":-)))
Alena Várošová
Mě se líbí - ironicky,když každý den o sobě něco píší,co dělají,co si koupili,kdo tam přijel,vyfotografují byt,ještě popíší kde bydlí a kdy pojedou k moři na dovču ,to je potom ráj pro zloděje.Pak se diví,že jsou vykradeni.Samozřejmě,je to každého věc,ale své soukromí,by mělo být pro veřejnou síť tabu.To je můj názor.
Hana Rypáčková
Ani takového Narcise k obrazu svému neznám.Používám sociální síť k tomu,abych byla se svými dětmi a vnoučaty, neboť s nimi nebydlíme.Těší mne, že mi mohou poslat fotku z aktivity, na které s nimi nejsem. To o čem je článek je opravdu nereálný svět.Budou jednou litovat, že nežili doopravdy.
Zuzana Pivcová
Mám-li to pojmout v legraci, někteří lidé mi připadají jako ten Alois Novák, ztvárněný Oldřichem Novým, který se jednou měsíčně večer měnil v baru ve světáka Kristiána. Jenže ona to bohužel moc velká legrace není. Mě nějaký Facebook nechává v klidu, ale když si občas prohlédnu FB některých lidí, spíše žen, nestačím se divit, že takřka denně informují "svět" o tom, co udělaly, navštívily, koupily si, vystavují na odiv nové a nové fotky a mají stovky internetových přátel včetně celebrit. A sbírají od známých slova chvály za svůj nový model nebo účes a hlasy pro soutěžící děti, rodiny, domácí miláčky atd. A různé zpravodajské i komerční složky mají vše jak na zlatém podnosu.
Marie Novotná
Proč asi mám na profilu (a nejen na i60)sluníčko ?
Lidmila Nejedlá
No vida. A mně vyčítáte foto v ponožkách...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%