O špatném svědomí
z té veselejší stránky
28. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
13.3.2015 21:48
Moc hezké příběhy.Mnohý z těch mladých by babičku ještě okradl.Tenhle měl svědomí a to mnoha lidem v dnešní době chybí.A s tím králíkem také dobrý příběh.Můj tatínek byl chovatel,ale nikdy by králíka nezabil,ani nejedl.Ta nepříjemná práce,zabít králíka,zůstala na mém manželovi.Jednou u toho byl náš syn,tehdy ještě dítě a plakal,aby tatínek zase tomu králíčkovi oblékl ten kabátek.I pro mne to byla nepříjemná záležitost,ale někdo to dělat musel,když náš děda-chovatel byl měkota.
Jana Šenbergerová
28.2.2015 22:17
Pane Farský, vy dovedete nejen pobavit, ale i výchovně působit. :-)
Alena Tollarová
28.2.2015 22:12
Oba příběhy znám z dřívějška, ale je to jako s humornými scénkami v televizi. Pokaždé pobaví a člověk se zasměje. Díky.
Zuzana Pivcová
28.2.2015 20:43
Bylo by hezké, kdyby i dnes měl každý své svědomí na takové úrovni, aby alespoň dodatečně, pokud to jde, napravil svou chybu. Myslím, že Vy jste byl rozený pedagog a vychovatel, zatímco já jsem jen učila. :-)
Lidmila Nejedlá
28.2.2015 18:49
Pane Farský, to čajové písmo fakt ovládáte? Příběhy jsem už někde slyšela, ale zase mne pobavily. Studenti si s Vámi určitě užili veselé chvíle a rádi vzpomínají.
Eva Mužíková
28.2.2015 18:47
První příběh s králíkem jsem slyšela vyprávět již dříve, ale přesto mne i dnes pobavil...
Hana Rypáčková
28.2.2015 18:12
Mně se líbí ten optimismus ve vtipu.. I když z reklamy "Bobika"jsem měla husí kůži./Postarejte se mi o Bobíka.A pak ho přinese na tácu...../
Alena Várošová
28.2.2015 17:02
Pane Farský,moc humorné dva příběhy,jeden veselejší jak druhý,srdečně jsem se zasmála.Asi nejvtipějšíí co jsem tady četla.I když se tu nehodnotí za mne 1*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA