Krkonoše plné sněhu
25. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
29.3.2015 18:09
Jé, Špindl...Naposledy jsem tam byla před cca deseti roky. Ale byly doby, kdy jsem tam trávila každý víkend. Tak jsi se také podívala v zimě do hor.
Alena Vávrová
27.2.2015 19:48
Zuzko, také jsem si ráda připomněla svoji poslední návštěvu ve Špindlu. Bylo to na velikonoce, syn šel na sjezdovku a já na lanovku na Mědvědín a pak jsem šla hlubokým sněhem, abych neponičila lyžařům stopu, až na Zlaté návrší a zase zpět. Jo, to jsem byla ještě frajerka ;-).
Hana Práglová
27.2.2015 13:07
Zuzko,díky!Krkonoše jsou krásné.A ty sis té krásy užila,což je dobře. Nesmeky jsem si v trochu jiné podobě koupila asi před 12 lety,když jsem musela dlouhodobě chodit o berlích.Tenkrát mi hodně pomohly,protože jinak jsem se ven chodit bála.
Alena Tollarová
25.2.2015 20:36
Vojenská zotavovna Bedřichov! Stále existuje! Byli jsme tam asi před 30 lety na rekreaci. Bazén tam tenkrát opravdu nebyl, ale přesto se nám tam moc líbilo. Od té doby jsem ve Špindlu nebyla. Díky za připomenutí a pěknou reportáž.
Lidmila Nejedlá
25.2.2015 19:35
Zuzko, znám to tam. Před dvěma lety jsme tam byly s kamarádkou na běžkách. Asi naposledy, málem jsem se tam zabila.
Jana Šenbergerová
25.2.2015 16:32
Také jsem se s tebou, Zuzko, hezky prošla, aniž mi hrozilo uklouznutí, natož pád. Dostaly mě ty dokonale černobílé fotografie. Doufám, že to není jen mým zrakem, že tam nenacházím kromě černé, bílé a různých odstínů šedé žádnou jinou barvu. Jako bys fotila na černobílý film. I přes různé nepříjemnosti, které nám způsobuje, je zima krásná.
Eva Mužíková
25.2.2015 13:48
Zuzko, krásná fotka cesty do hospůdky... ty návleky jsem nikdy neviděla, asi to je dobrá investice...
Radovan Cakl
25.2.2015 10:00
Zuzko, dík za krásně zprostředkovanou návštěvu Špindlu. Nebyl jsem tam, ale spoustu let jsem jezdíval do Rokytnice n. Jizerou na chatu LO Škoda-Auto "Erlebach". Je to pod turistickou chatou Dvoračky, na kterou jsme večer, po celodenním lyžování vyráželi za "posilněním". Krásné fotky a milá připomínka uprchlého mládí :-)
Soňa Prachfeldová
25.2.2015 08:29
Tak jsi spojila Zuzko povinné s příjemným a ty návleky dobrý nápad, neboť pády jsou nebezpečné. Moc hezký dezert ke kávě díky !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA