Velká módní soutěž:
Moje vernisáž
28. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Fruhbauerová
4.3.2015 18:04
Paní Tolarová, to jste mě potěšila. Vím, že číst to budou všichni, ale je to speciálně pro Vás.
Fotil mě manžel a přiznávám, že to dělá nerad. A vím proč. Vždycky mu do toho mudruju: " Musím tam vypadat mladá, krásná, inteligentní..." No a jeho odpověď zní: "A nevíš, jak to mám udělat?" Z toho je patrno, že se doma nenudíme.
Byla jsme si vědoma toho prosvítajícího svetru, asi by stačilo dát pod něj tričko, či cos.. na druhé fotce jsem ho zakryla šálou, ale tu fotku s hučkou jsme dělali několikrát, já jsem si tam i měnila boty a ten kožíšek jsme si víc přitahovala k tělu. No a pak... jak jsme chtěla vypadat mladá, krásná a inteligentní - jsem vybrala "onu" fotku s prosvítajícím prádlem. Beru to s humorem. Alespoň je o čem mudrovat.
Tak hezký večer.
Alena Tollarová
4.3.2015 17:33
Paní Heleno, minuly jsme se o pár minut. Já už od včerejška myslím na přidání ještě jednoho mého komentáře. Je škoda, že na hodnocení tak abychom se dostaly mezi prvních deset, máme strašně málo času. Já jsem se k Vašim fotkám ještě několikrát později vrátila a dodatečně musím říct, že jsem se asi trochu unáhlila. Ne že by se mi to prosvítající prádlo začalo přímo líbit, ale přestalo mi tolik vadit. Zřejmě jste věděla, proč jste ho zvolila. Bohužel už je pozdě, ale chci, abyste věděla, že dnes bych dala 1-.
Helena Fruhbauerová
4.3.2015 17:26
Vážené dámy, všem děkuji za hodnocení. Přihlásila jsme se proto, že mne mrzelo, že tak prima soutěž má tak málo hravých žen.
PS: na internetu jsme opravdu nebyla. Byla jsme v nemocnici.
A "prozatimní" vítězství je tak trochu hořkosladké. Mám totiž ráda lidi vlídné a laskavé. Kritiku unesu, jen si myslím, že už jsme velké holky. Díky, Helena.
Eva Mužíková
3.3.2015 22:30
Někdo je z jiného světa, jiný je v tomto našem světě velice krátkou dobu a já žasnu, jak už se dokáže prosazovat....Trochu skromnosti by neškodilo....
Marie Magdalena Klosová
2.3.2015 20:20
No tak,dámy,nebuďte tak přísné.Třeba se tady paní Helena ještě nestihla podívat.Taky nemám pořád zapnutý internet.
A propos zatím ji nikdo na první místo neposlal.
Alena Várošová
2.3.2015 19:11
Zdravím vás,očekávala jsem,že paní Helena poděkuje,tak to bývá mezi slušnými lidmi zvykem a chtěla jsem taky napsat komentář o slušnosti,ale myšlenky a rychlost paní Julie byly rychlejšíj.I ikdyž mne paní Julie dala za 4 a měla jsem tam 4 jak naseto, tak jsem taky čtenářkám i porotě poděkovalai za tu kritiku.No jo,někdo je z jiného světa.....
Júlia Vonásková
2.3.2015 18:14
Dobrý večer přeju,už jsem zase tady a koukám na novou modelku.....nevím co napsat,abych někoho neurazila,pokud p. Helena je bohémka,tak by měla mít určitý vkus,spodní prádlo tělové barvy,rtěnka! to bych nechala pro mladé,to nekomentuju,ale co mě nejvíc zarazilo,děvčata,že když jste ji poslali na 1 místo,je slušnost poděkovat,a tady nic nevidím,asi jí za to nestojíte,škoda....je to jenom o slušnosti Julia
Blanka Hlobilová
2.3.2015 12:24
Dávám 1.
Slušivé, elegantní , nadčasové. Možná bych zvolila bílou nebo tělovou podprdu! Jinak to nemá chybu.
Marie Magdalena Klosová
1.3.2015 18:01
Dodatek: Měla jsem za to,že své známkování můžeme,dokonce máme ,i okomentovat.A je to navíc zábavné.
Marie Magdalena Klosová
1.3.2015 17:54
Vkusně oděná" tak akorát "odvazová dáma.Hodnotím,aniž bych si četla porotu a předchozí,nechci se nechat ovlivnit.
"Hučka",šála,Šperk/s velkýmŠ/ - perfektní.Je to "svúj k svému",ladí ke stylu,barvě i střihu vlasů,kalhoty odhalují skvělé dlouhé nohy,kozačky to podtrhnou.Co dodat?Jste kočka!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA