Odvážnému štěstí přeje?
27. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
28.2.2015 10:44
Přeposlala jsem to vnukovi , co slaví deset a mělo to úspěch. Věděl, co tím básník chtěl říci. To se mu tak často nestává....Ale nazval mě babčou-obavčou.
Zuzana Pivcová
28.2.2015 07:34
Mezi odvahou a hazardem je asi dost tenký předěl. Vždycky si říkám, zda mi ten risk za to stojí. Kdysi dávno ještě v Budějovicích jsem takhle dobíhala městský autobus, abych nepřišla pozdě do divadla. Přes frekventovanou vozovku, brzdy, auto těsně u mě a vylekaný řidič mi začal nadávat Ty náno blbá. Ani jsem se mu nedivila.
Jana Šenbergerová
27.2.2015 16:45
Tak málo stačí, aby bylo všechno jinak. Někdy se přílišná odvaha nevyplácí. Tento týden mi celý vyznívá v moll. V hudbě to mám ráda, ale v životě ne.
Olga Štolbová
27.2.2015 13:43
Zdeňku, takových je, ani všechny odvážné nejde popsat. Moc pěkně jste nás s nimi seznámil, teď už vím na co si dát pozor. Díky...***
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA