Vážení a milí na íčku,
ukažte se také v outfíčku!
22. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Júlia Vonásková
26.2.2015 07:21
:))))))).dobré ránko přeju,tak ted jsem se rozesmála,hned budu mít krásný den.....Alenko k těm šatum tam vyhrabu do pink barvy,to bude ladit......mějte se tady krásně a chtěla bych vidět nové tváře,myslím si,že se chystají.....pa Juli:)
Alena Várošová
25.2.2015 21:41
Tak to zase ne holky jedny Lidmilo a Juli přece nebudete jakou dvouvaječná dvojčata..Ty ponožky by se mi hodily k těm pestrým šatům,to bych udělala asi jiný dojem na porotu,no což už.Paní Lidmilo,kde máte ty děvčata co jste vyzvala k soutěži,že by se nás bály? No jo je přece chřipková epidenie,ale na ústupu,že by to mělo vliv na situaci v íčku.Přece nekoušeme.Tak holky,kosmetika,kadeřnice,stylista,fotograf a jste připravené....Máte to lehčí jak my,víte do čeho jdete,přece nás nebude soutěžit jenom pět.To by byla pěkná ostuda.Hezký večer všem.
Júlia Vonásková
25.2.2015 18:44
p. Lidmilo,ted jsem příšla z práce a ty Vaše krásné prdácké ponožky jsem objevila u nás v obch.domě i s bambulkama ,takže budu mít taky model jako Vy....doufám vše dobré a přeju krásný večer Julie:)
Júlia Vonásková
24.2.2015 19:03
p. Lidmilo,neměla jsem odvahu Vám napsat,že v těch ponožkách máte prdu:)píšu to až ted,plést neumím ,ponožky se ušít nedají ....zdraví Julie:)
Júlia Vonásková
24.2.2015 18:34
p. Lidmilo,jsme ženy s velkým Ž.....kdyby jsme nebyli,ty naši chlapi by umřeli,říká se ,že žena zvládne vše,já jsem taková babo-chlap.zvládnu i to co muž ne...,je fakt,že bez nich je někdy smutno,ale jsou na zabití!... moc děkuji a přeju krásný večer a Juli :)
Lidmila Nejedlá
24.2.2015 10:50
Ne, nejsem, jsem obyčejná ženská s malým ž. Ale vy jste v mých očích vyrostla. Neomlouvejte se, nic se přeci nestalo. Jste skvělá, moc Vás pozdravuji.
Lidmila Nejedlá
24.2.2015 10:47
Paní Júlie ,děkuji za Vaši reakci. Někdo napsal, že jsem žena s velkým Ž.
Júlia Vonásková
23.2.2015 22:02
Dobrý večer p. Lidmilo,at Vás to nemrzí,že jsem to napsala,měla jsem pocit,že se všechny dobře znáte a další děvčata mezi sebe nepustíte,nejsem soutěživa,neumím to a vnímám každé slovo ,kdo komu co napíše,nebylo to myšleno ve zlém,možná ten den mě usměv na chvilku zmizel,ale ted už je zpátky a omlouvám se,takže příspěvek jsem přidala a všem přeju krásný večer Julie
Lidmila Nejedlá
23.2.2015 18:05
Děvčata:Tak vítejte na íčku, paní Aleno. Ať se Vám tu líbí.
Děkuji Mili a paní Jano,. tady jsem na bruslích a to jsem vždy v pohodě.
Vando, mezi těmi zvony nemáš konkurenci. Ty je rozhýbáš pouhou přítomností... Ahoj Evo a Álo, tak šup a oufiťte se.
Zdravím, pane Horáčku a máte pravdu. Jste laskavý člověk.
Alena Várošová
23.2.2015 13:42
Paní Lidmilo.I já musím napsat pár řádků. Jsem moc ráda,že jste se zhostila a pozvala další soutězící do soutěže,když jsem já svým přihlášením tu způsobila zkrat,nebo snad peklo na nebi. A Vy jste tu byla taky středem komentářů, ale svým vtipem,nápady a psaním jste mě dostala. Vaše děvčata, co Vás znají, bojují za Vás jako lvice, asi k tomu mají důvod.Jste bez pochyby žena s velký Ž.Tak tomu se říká pravé přátelství.Ale bavíme se,čteme články, a životní příběhy,hodnotíme, kritizujeme a jsem ráda, že mě tyto na tyto stránky upozornila známá co si s ní píši i když jsem ji v životě neviděla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA