Vtipnější vyhrává: Projímavá pomsta
25. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
26.2.2015 01:36
Škoda, že podobné prameny nejsou i v jiných městech, myslím, že by je využili nejen žáci, ale i někteří pracovníci s podobně nepříjemným vedoucím.
Alena Tollarová
25.2.2015 19:41
Koukám, co mi to vypadlo z klávesnice za hrůzu: zajímala jsem se - tak je to správně ... :)
Alena Várošová
25.2.2015 19:31
Omlouvám se,ale když jsem to odpinkla a přečetla,tak to vyznělo,že jste všechny staré.Myslela jsem to krásné,přírodní scenérium celých Frantovek.
Alena Várošová
25.2.2015 19:27
Znám taky tyto prameny paní učitelka musela mít radost. Františkovy Lázně.jsou to moc romantické,kouzelné lázně,budovy renovované,krásné parky,moc pěkné okolí.Byla jsem tam vloni naposled s kamarádkou,před tím jsme tam byly tak před 8 lety a vše se tam změnilo k lepšímu.Ale jak jsme zestárly my,tak zestárna i celková klientela.Určitě děvčatům doporučiji se tam jet podívat.
Jana Šenbergerová
25.2.2015 16:49
Pěkné vzpomínky i fotografie.
Ve Frantovkách jsem byla v roce 1973 s diagnózou primární neplodnost. Zatímco Glauberův pramen se mnou příliš nehnul, hodně starý pan doktor, kterému jsem se dostala pod ruce, správně odhalil, že není tak zle, aby nemohlo být líp. A měl pravdu. V roce 1975 se mi po letech čekání, pobytu ve Františkových Lázních a o rok později u Černého moře narodilo první dítě. Líbilo se mi tam. Škoda, že jsou tak daleko.
Alena Tollarová
25.2.2015 13:21
Františkovy Lázně jsem si zamilovala a určitě tam pojedu znovu. Glauberův pramen - raději jsem ani neochutnala. A že funguje takhle rychle, tak to jsem netušila. Ale zjajímalaa sem se, proč se zrovna projímavý pramen používá jako pitná kůra a už to vím.
Hana Rypáčková
25.2.2015 12:37
Mám Frantovy moc ráda.Jezdíme nejvíc s dětmi do Konstantinových./Levné koupaliště pro u hordu/.Těšila jsem se,že ušetříme za minerálku, ale děti Prusíkův pramen nemusely.Heslem prázdnin bylo:Pijte Prusík,.budete mít prima trusík.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA