Máme rádi fotografování:
stavme obraz podle linií
21. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
22.2.2015 14:35
Radku, když to shrnu jako totální amatér, je tu krásně odborně popsáno to, jak když chci něco vyfotit, tak poskakuju z místa na místo, lezu na lavičku apod. a většinou se vztekám, že už není kam ustoupit, aby se mi ten obrázek líbil?
Miluše Hasenohrlová
21.2.2015 19:28
Díky Radku, baterka nabitá tak jdu hledat :-)až to odstraním budu mít naději, že redakce uveřejní některé moje fotografie :-)))
Redakce i60
21.2.2015 19:16
Double jsme smazali, pane Cakle. Děkujeme za zasvěcené vyprávění. Redakce.
Radovan Cakl
21.2.2015 19:10
Chyba se vlodila. Po odeslání jsem zůstal na této stránce a po návratu za čtvrt hodiny jsem aktualizoval. A bum a je to tam ještě jednou, tak pozor na to!
Radovan Cakl
21.2.2015 18:26
Miluško, asi jsem zapomněl, jaký máš foťák, ale na tom nezáleží. Prostě, někde je to v základním Menu, někde je to schované v hloubi Menu. Nejen u každého výrobce, ale u každého typu to může být jinde. Kapesní Nikon Coolpix 5600 to má hned v nastavení SET-UP, je tam položka Date imprint. Zrcadlovka Nikon D5100 to umožňuje zrušit nebo nastavit přes Menu – Menu uživatelských funkcí – Snímání / indikace - Vytisknout datum. Papírové návody bývají stručné, lepší je najít na netu kompletní návod (pokud je k dispozici). A nebo dobít baterku, ponořit se do menu a hledat, hledat... :-)
Radovan Cakl
21.2.2015 18:21
Jsem rád, když článek někomu pomůže a poradí. U minulého jaksi nevyšlo načasování. Tomáši, nejsem pedagog, Pouze 2 články o fotkách a jejich úpravě jsou mé, ostatní jsou publikované se souhlasem p. Ondřeje Neffa, a u některých z nich jsou kurzívou mé zkušenosti a rady. Aleno a Mirku, máte pravdu, že člověk něco zná, ale když přijde na věc, tak najednou si nevzpomene. Takže připomenutí přijde vhod.
Miroslav Štorch
21.2.2015 15:52
Pěkně zprostředkovaný článek Ondřeje Neffa, kde je v popisu vlastně skrytý i zlatý řez. Díky Radku za upozornění.
Miluše Hasenohrlová
21.2.2015 15:26
Radku prosím,kde najdu v Tvém profilu odstranění datumu a času na fotografii, které tam ukládá fotoaparát????Někde mi to vadí a ráda bych se toho zbavila, díky.
Alena Vávrová
21.2.2015 14:05
Také děkuji, opakování "matka moudrosti"! A hezky názorně jsi nám ta pravidla kompozice naservíroval.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA