Velká módní soutěž:
BONA RES QUIES!
20. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Zvadová
2.3.2015 08:17
Paní Lidmila je milá dáma,ale model se mi nelíbí.Je příliš usedlý a vůbec ne šik.Nedovedu si představit,že bych v něm šla na nákup ve větrném a studeném počasí.Všechno by vlálo a já bych nevěděla,jestli držet tašky nebo sukni.Svetr přes šaty nemá s modou nic společného, působí babičkovsky. Chodím v džínách tričku.
Hana Čadová
21.2.2015 12:03
Lidmolo, chodíte doma pěkně upravená. Žádné tepláky, vytahané tričko nebo noční košile. Paní A.V. ať si dá ještě jednu studenou sprchu!
Eva Balúchová
20.2.2015 20:39
Taky jsem teď přišla z práce a vidím konečně další soutěžící.Jelikož už skončilo hodnocení,nebudu se k modelu vyjadřovat,jenom napíšu,že na mě z fotek(bohužel né moc kvalitních)dýchá klid a pohoda.
Júlia Vonásková
20.2.2015 18:50
Dobrý večer ženy ,ted jsem přišla z práce a co vidím nová tvář....stejná jména u známkování....asi tady není žádná možnost se mezi Vás dostat, p. Lidmilu neznám,ale moji mamince je 85let a tento model by si na sebe nevzala,když jde na nákup,má boty na podpatku a k tomu hulčičku,bílé vlasy a vykračuje si jako dáma. Škoda,že jsem hodnocení nestihla,tento model se fakt hodí jenom na p. Lidmilu
VANDA Blaškovič
20.2.2015 17:28
Lidmilo, copak kafe ale šampáňo spolu bouchneme !!! Jen si budeme muset dávat pozor, abychom se nezlily...tedy myslím ty naše outfity....:))))))
Marie Magdalena Klosová
20.2.2015 17:17
Tak ještě jednou,milá Lidmilo,to,co jsem dole napsala platí!!!
Ale v podstatě jsem ráda,že toto hodnocení už neuděluje známku.Je přece jen pravda,že v Tvé prezentaci "outfitu" bylo dost recese,kterou ovládáš a já si Tě pro ni velmi oblibuji.Takže bych s čistým svědomím dala tu jedničku,kdyby to bylo v soutěži "Vtipnější vyhrává".mm
Lidmila Nejedlá
20.2.2015 15:28
Všem děvčatům děkuji za pozornost. Jste skvělé. Jsem ráda, že jsem svým příspěvkem, který neměl nadchnout ani odradit, rozhýbala tuto skvělou soutěž. Přidejte se. A s Tebou, Vando, si to v Poděbradech vyřídím! Půjdeme na kafe.
Hana Rypáčková
20.2.2015 14:17
Nemám nic proti 4- ,i když ve škole bych chtěla rovnou za 5 /mohlo by se to svést na napovídání/. Já mám zelený zákal, tak si mohu dovolit dát výbornou? O nic přece nejde, bavíme se a inspirujeme se navzájem.
Naděžda Špásová
20.2.2015 13:15
Jsem trochu v rozpacích. Myslela jsem, že soutěž je spíš směrem k módě. Paní Lidmila je sympatická paní, ale vadí mi to domácí oblečení, byť je vkusné. Dávám za 3.
Alena Várošová
20.2.2015 11:50
Tak konečně nová vlaštovka po mé studené sprše ,to je jenom dobře.Paní má nádherně popsané oblečení,může mít milá,hodná,hodně se v životě nadřela, ale to se tady nehodnotí.Její šarm je někde na bodu mrazu...Jsem upřímná a nesnáším nespravedlnost .Na stránkách jsou známí,kteří se znají a proto takové hodnocení.Snad
jenom člověk co má zelený zákal může takto hodnotít.Šílenej svetr,ponožky a ten růžový plét Nejsem zlá ani mstivá,ale nesnáším nespravedlnost a křivndu,bohužel ale v naší zemi je to všude.Mnoho čtenářek si asi svým hodnocením a kritikou rozházím,ale je mi to šuma fuk.I když se už nehodnotí dávám za 4-.Přeberte si to jak chcete.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA