Moji ptačí kamarádi
20. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
30.11.2015 18:39
Vrabčáci jsou opravdoví vlastenci, ani na dovolenou netáhnou někam k moři...
Alena Várošová
21.11.2015 15:45
Nádherný obrázek a ptačí povídání.Každý ty ubohé tvorečky se snažíme krmit,aby přežily krutou,či méně krutou zimu.
Dagmar Bartušková
21.11.2015 15:02
Pěkné. Ptačí cvrlikání mám ráda, ale ne v jednom kuse. To je pak na zblaznění. Kolem sebe vidím denně jen šedivé holuby naší matičky Prahy.
Zdenka Jírová
20.11.2015 23:44
Z balkonu se dívám do parčíku mezi paneláky a od jara pozoruji "cvrkot" jeho obyvatel. Vím, kde mají hnízdo straky, poslouchám kosa, který přímo proti balkonu krásně vyzpěvuje své partnerce ,která zatím pečuje o vajíčka. Teď v zimě mi létají na balkon sýkorky, nechávám jim tam nějaké dobroty. Co by byla příroda bez ptáčků.
Jana Šenbergerová
20.11.2015 19:33
Mám slabost pro všechny ptáky, ale od doby, kdy byly vykáceny staré stromy, přestali k nám na balkon lítat, našli si vhodnější místa k hodování.
Lidmila Nejedlá
20.11.2015 16:59
Maruško, to je moc hezké. A líbí se mi, jak se o ty opeřence všichni staráme.
Soňa Prachfeldová
20.11.2015 16:41
Také sypu, sypu, sýkorky mi zvědavě nakukují do okna i vrabčáci, je to radost.
Eva Mužíková
20.11.2015 14:38
To je hezká diskuse, taková citovková, mluvící o našem hezkém vztahu k těm peříčkovým kuličkám:))))))
Alena Vávrová
20.11.2015 13:49
Prima připomínka, krmítko musím na zimu trošku opravit, už má věk. Sypání už jsem koupila. Bývalo tu v našich obrovských tůjích vždycky plno ukřičených vrabců, dnes je skoro nevídám. Ale sýkorky, zvonci a kosáci jsou tu doma, sem tam hrdlička, v tuhé zimě i další hosté. Na krmítko vidím z kuchyně. Lojové koule věším na ovocné stromy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA