Upíři v Čechách
16. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
6.3.2015 21:25
Bidím, že jsem dala námět k zajímavé diskusi, to jsem ráda. Mě Tahle středověká tajemství přitahují a ráda o nich čtu.
Jana Šenbergerová
4.3.2015 20:49
Tak jsem nakoukla, jak je to s tou dědičností, a našla toto:
http://mytus-nebo-pravda.blog.cz/1012/novy-nastup-upiru
Jiří Libánský
1.3.2015 10:35
Dnes už víme, že se jedná o zcela regulérní nemoc s vlastní diagnózou. Neobvyklé příznaky této nemoci daly vzniknout všem pověstem o upírech.
Hana Rypáčková
18.2.2015 08:31
Má vnoučata byla jeden čas upíry posedlá.Podstrčila jsem jim knihy v angličtině Penguin Readers , takže to mělo aspoň v mých očích smysl.Mám ty zkrácené verze sama ráda.
Zdenka Jírová
17.2.2015 23:16
Paní Jano, měla jsem na mysli jinou dědičnost. Děkuji Vám, že jste si můj článek přečetla.
Jana Šenbergerová
16.2.2015 19:13
Podle literatury spíše přenosné. Vysávaný upírem se po smrti také stal upírem. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA