Pojedete také na i60 Párty?
Zde jsou přihlášení čtenáři

Pojedete také na i60 Párty?
Zde jsou přihlášení čtenáři

16. 2. 2015
čtenáři i60 Párty
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Já jsem ale koza,zdraví s malým z,promiń.
Alena Várošová
Tak asi máš sestru Libuško a krásnou sestru.Neboj trefit určitě budeme a ráda si s tebou připiji na Zdraví a seznámení.I když alkohol a cigarety nemusím pá
Libuše Křapová
Ali, bydliště u Uherského Brodu. Opravdu dvojnice. Ale určitě to není důvod k tomu, abychom se v Poděbradech nudily. Dáme si tam jednu na seznámení a pak už to půjde všechno samospádem. Hlavně ber ten kompas, abychom večer všichni v pořádku trefili do postelí.
Alena Várošová
Zdravím všechny na těchto stránkách.Dotaz na Libušku a co takhle místo bydliště Ostrava?Pokud ne,tak je to jedno.Kompas a buzolu beru s sebou a samozřejmě dobrou nálatu tu mám stále.
Alena Tollarová
Evo! Já jsem měla srdce v těch kalhotách, ještěže byly tak úzké, že nemohlo propadnout! A bála jsem se, že sebou seknu v těch lodičkách! Ale to sem nepatří. Každopádně se ráda potkám s každým, kdo přijede v dobrém. :)
Eva Balúchová
Jsme tu od přehlídky 2014,ale ještě jsme se téměř s nikým osobně nepotkaly.Alenu T.jsem na přehlídce sice zaregistrovala,ten její suveréní postoj na molu,ale kromě chatu jsme se spolu ještě nesetkaly.
Marie Magdalena Klosová
Jsem ráda,že nás jede tolik "nováčků" a těším se na všechny.Potěšila mě přihlášená Olinka,dlouho jsem ji tady neviděla.
Marie Novotná
Vloni mi objednávka sluníčka vyšla,že bych to letos zase zkusila ?Díky za připomenutí,Oli..Zkusím najít objednávkový list. :) :))
Libuše Křapová
Alenka V., Ali,asi mám dvojnici. Což ale vůbec nebrání tomu, abychom to my dvě roztočily v Poděbradech. Přibereme do party i ty ostatní, souhlasíš? Kopmas ber sebou, zřejmě máme obě místo orientačního smyslu jen nesmysl.
Alena Várošová
Já jsem si byla jista,že jste na stránkách již od r.2014 myslím Evu a paní Alenu, zralou modelku. Libuško,nebyla jste někdy ve Frantovkách.Takovou atraktivní dámu bych nepřehlídla,stopro jsem Vás někde viděla.Díky devčata beru, ale nikoho tam neznám. V nejhorším se určitě neztratím vezmu s sebou kompas......

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%