Pojedete také na i60 Párty?
Zde jsou přihlášení čtenáři
16. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
17.2.2015 09:22
Aleno, jestli svým příspěvkem myslíte, že jste se přihlásila, tak to je dobře. A jestli ještě váháte, tak to udělejte. Já jsem taky nováček. A když nás bude víc, nebudem se báti vlka nic ... :)
Olga Štolbová
17.2.2015 08:52
Zdravím a těším se, jsem přihlášená pod jménem Eva Zajícová, ale ta nejede, jen to za mně zaplatila. Budu mít s sebou úplně jinou krasavici. Na všechny známé i neznámé se moc těším. Co počasí - kdo ho zajišťuje? *****
Alena Várošová
16.2.2015 15:09
Dobré odpoledne,protože jsem nováček,zkusím,zda mne přijmete pod svá křídla.Ráda se setkám se všemy přihlášenými a hlavně s Libuškou,určitě jsme se již setkaly,pokud mě pamět nešálí.
Libuše Křapová
16.2.2015 10:39
Teď jsem zrovna odeslala objednávku a zálohu. Dámy, bude veselo, i kdyby hrom bil a tragače padaly. My těm mladým ukážeme, jak se umíme bavit :-)))
Jarmila Komberec Jakubcová
16.2.2015 08:24
těším se na setkání protože to loňské bylo nádherné a dodnes vzpomínám na skvělé lidi, které jsem poznala a na které se moc těším.Já doufám, že nám opět bude přát i počasí protože sluníčka není nikdy dost.
Marie Novotná
15.2.2015 20:42
Připojuji se ke gratulantům a přeji hodně radosti z výhry.Já asi přijedu hodně brzy do Poděbrad a budu z povzdálí okukovat příchozí,a nebo mám přijet později,až bude po ......? Ještě to zvážím :) ,ale ,,outfit" !?! ? :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA